FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ALRO SLATINA

Cristi Borcea inspectează National Arena pentru că pe acest stadion va juca şi Dinamo

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2010 00:00

Diseară se joacă Dinamo - ALRO Slatina în Ştefan cel Mare, de la ora 21:00, însă Cristi Borcea se gîndeşte deja la viitoarea casă a "cîinilor", National Arena, pe care îşi vor disputa şi roş-albii partidele de pe teren propriu. Acţionarul dinamovist s-a întîlnit în această dimineaţă cu Mircea Sandu, Ionuţ Lupescu şi primarul Sorin Oprescu, inspectînd preţ de cîteva minute modul cum se desfăşoară lucrările la noul stadion. "Dacă era gata deja, din primăvară evoluam pe această arenă", i-a transmis, zîmbitor, Borcea "Naşului" Mircea Sandu.

Suporterii dinamovişti s-au plîns în nenumărate rînduri că nu vin la meciuri în Ştefan cel Mare din cauza stadionului învechit.

Tu eşti de acord ca Dinamo să joace meciurile de acasă pe altă arenă în afară de cea din Ştefan cel Mare?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
marius_red_dog
marius_red_dog  •  26 Octombrie 2010, 18:09

da voi ma spurkati ce sunteti cpl faceti ma la meciuri pe stadioane si nu numai un ex meciul cu napoli la italieni acasa cand ati pierdut ca fraieri si de oftica ia-ti devandlizat cateva resturante si ati sarit la bataie voi vb.... sa va fie rusine

serkan333
serkan333  •  26 Octombrie 2010, 14:32

tavix Echipa nationala joaca pe un stadion facut din banii publici,iar DINAMO il inchiriaza pe o anumita perioada de timp.Banii din inchirierea stadionului se duc in contul FRF.Asa ca daca dinamovistii doresc sa distruga stadionul o sa o faca pe banii clubului DINAMO.Si inca ceva,in caz ca nu stiai Clubul DINAMO nu mai are nici o legatura cu "militia" despre care spui tu. Esti stelist deci esti ingust la minte!!!

bigiu
bigiu  •  26 Octombrie 2010, 14:27

OARE NU E TIMPU SA NE CIVILIZAM SI NOI SI SA RESPECTAM PE CEI DE LINGA NOI ? HAI DINAMO

Vezi toate comentariile (24)
Comentează