FOTBAL  »  Superliga  »  PARTY

Cristi Borcea l-a chemat pe Gigi Becali la ziua lui

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

O megapetrecere urmează să aibă loc sîmbătă seară în Poiana Braşov. Cristi Borcea a închiriat un hotel întreg pentru a sărbători împlinirea a 40 de ani. Invitaţi vor fi oameni de seamă din România, nu doar conducători de fotbal. Printre ei se află Cornel Ţălnar, Ioan Andone, Cornel Dinu, dar  şi rivali tradiţionali de-ai dinamoviştilor, precum Gigi Becali sau Mihai Stoica.

Nu vor lipsi nici oamenii importanţi din fruntea FRF şi LPF, printre ei numărîndu-se Ionuţ Lupescu sau Dumitru Dragomir. Nu se ştie dacă Mircea Sandu va putea onora invitaţia, avînd în vedere problemele de sănătate.

Borcea va putea fi aproape şi de echipa pe care-o conduce, avînd în vedere că, de vineri, fotbaliştii conduşi de Ţălnar vor pleca într-un stagiu de pregătire de 10 zile la Poiana Braşov.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
 •  13 Ianuarie 2010, 20:16

ce are mai omenia cu rivalitatea sportiva...de ce sa nu fie prieten becali cu borcea?

erectusraz
erectusraz  •  13 Ianuarie 2010, 19:59

l-a chemat pe jijel la ziua lui care se va tine la mcdonalds printre jucarii si tobogane!!! P.S. ...va veni si turculetu aloturi de niste fete de la ei de la grupa mica de la gradi.

 •  13 Ianuarie 2010, 19:18

Ce rivalitati? Care o are mai mare, asta da. Interesul principal e banul; ei fac petreceri de milioane dar nu sint in stare sa cumpere un jucator mai rasarit! Numai naivii isi sparg capetele pt. "rivalitatea" Dinamo-stuaia! Cind e vorba de bani....!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează