FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cristi Borcea: "Tudor e cel mai bun arbitru"

Cristi Borcea, Borcea, Dinamo
Cristi Borcea, Borcea, Dinamo

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Cristi Borcea a lăudat ieri delegarea bucureşteanului la derby şi speră ca Tudor să nu se implice în deciderea scorului final

- Domnule Borcea, sînteţi sau nu sînteţi de acord cu delegarea lui Alexandru Tudor?
- N-am nimic împotrivă. Este un arbitru corect şi îi urez succes în a conduce bine şi echidistant derby-ul.

- Conform statisticii, Tudor arbitrul a avut mai multe decizii pro- Steaua în eternul derby. Acum vă e teamă?
- Nu, deloc. V-am zis, am încredere în el, este cel mai bun «central» din România. Nu văd cine ar fi fost mai nimerit să conducă acest meci.

- Păreţi foarte liniştit acum. Dar cum veţi reacţiona dacă vor apărea erori de arbitraj?
- Să ne ferească Dumnezeu! Ştiu să urlu şi eu. Pornesc de la ideea că meciul va fi decis de jucători, de fotbaliştii mei.

Vor să joace
Atacanţii Claudiu Niculescu şi Florin Bratu au vorbit cu Cornel Ţălnar şi i-au transmis antrenorului să-i ia şi pe ei în calcul pentru partida de mîine. "Vrem să dăm goluri!", au spus aproape la unison amîndoi. Nici unul dintre cei doi atacanţi n-a evoluat la Cluj, cu CFR, dar au evitat să ceară socoteală pentru a păstra atmosfera liniştită la echipă. În tricoul "cîinilor", Niculescu a marcat de 7 ori împotriva Stelei, iar Bratone de două ori.

Pentru Răducioiu
Derby de România se dispută mîine, exact în ziua în care o fostă glorie dinamovistă, Florin Răducioiu, împlineşte 40 de ani. El a fost invitat la meci de către acţionarii roş-albilor şi a transmis că ar vrea să ajungă la Bucureşti să urmărească live întîlnirea. Răducioiu a transmis chiar un mesaj echipei: "Să învingeţi şi pentru mine! E cel mai important meci şi ar fi fantastic să cîştigaţi. Nu contează cu cît, victorie să fie!".

Elicoptere pentru gazon
Dinamoviştii sînt atenţi la cel mai mic detaliu înaintea şocului cu Steaua. Gazonul e moale din cauza zăpezii ce s-a topit în ultimele zile, iar dacă nu va fi bun de joc pînă la ora meciului, se va apela la un elicopter pentru a-l usca. Roş-albii au recurs la acest procedeu şi înaintea confruntării cu Ceahlăul.

Noutăţi din Ştefan cel Mare
- Borcea l-a invitat şi pe Mutu la meci! Ar vrea ca prezenţa fostului dinamovist să-i mobilizeze pe jucători şi pe suporteri. "Briliantul" a rămas că dă astăzi un răspuns.
- Gabi Tamaş (WBA): "I-am sunat pe băieţi le-am zis "Baftă!" şi să ne auzim victorioşi după meci. Aş fi vrut să vin să le fac galerie, dar o să mă uit la televizor. Bate Dinamo, cu siguranţă! Voi purta tricoul "cîinilor pe durata întîlnirii".
- Dario Bonetti şi-a anunţat prezenţa la meci. Borcea a cerut să nu stea în loja sa, ştiindu-se că preşedintele şi fostul antrenor s-au certat dur. Italianul ar vrea să stea în mijlocul suporterilor, fiind încă apreciat de fani.
- Ţălnar a băgat ieri după-amiază 25 de jucători în cantonament la Săftica. "Nu risc nimic, vreau să aleg cel mai bun 11 posibil", a spus tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  16 Martie 2010, 09:50

as vrea sa-l vad pe prostul copiilor dupa meci , daca bate steaua, cum il face pe tudor de doua parale , in loc sa-si vada de prostia lui incepe sa-l laude pe tudor

 •  16 Martie 2010, 09:43

Si linge ,si linge...Tudor nu mai are nevoie o vreme de hartie igienica..

 •  16 Martie 2010, 03:36

stie Borcea ce stie , ia ajutat mereu Todor , de fiecare data trebuia eliminat cate un dinamovist cand a arbitrat Tudor dar asta se uita !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează