FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Cristi Bud, fericit la trei luni de la teribila accidentare: "Nu îmi vine să cred că am început alergarea"

Aşa arăta Cristi Bud la cîteva zile după accidentare
Aşa arăta Cristi Bud la cîteva zile după accidentare

Articol de - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 22:01

La nici trei luni de la accidentarea teribilă pe care a suferit-o în jocul de Cupă de la Timişoara, în urma căruia a fost diagnosticat cu triplă ruptură de ligamente, plus menisc şi capsulă, vîrful de atac Cristi Bud a primit astăzi o veste bună.

La şedinţa de pregătire, kinetoterapeutul Ovidiu Curti,cel care se ocupă îndeaproape de recuperarea jucătorului, i-a produs o imensă surpriză atacantului: primele serii de alergare pe bandă după ce pînă acuma recuperarea a constat doar în exerciţii în bazin combinate cu cele în sala de forţă,în care s-a pus accent  pe extensia şi flexia muşchilor de la piciorul operat.

”Sînt foarte bucuros că a venit clipa în care am început să alerg pe bandă.Am făcut 2 serii de cîte 5 minute,la finalul cărora m-am simţit puţin ciudat,doar nu am mai alergat de trei luni.Sînt foarte optimist mai ales că nu am simţit nici un fel de durere.Am încredere că voi prinde pe teren finalul de campionat, sper să mă ajute Dumnezeu.

Vreau să îi mulţumesc încă o dată domnului Marius Vizer şi soţiei sale Irina, care m-au ajutat foarte mult cu intervenţia chirurgicală, dar şi naşilor mei "Coco" Iacob şi Gabi Mureşan, precum şi prietenilor mei, Ciprian Deac şi Laurenţiu Rus, care au fost în permanenţă lîngă mine. Nu aş vrea să o uit pe soţia mea, Mihaela, care m-a susţinut tot timpul în această perioadă extrem de grea pentru mine”, a afirmat Bud.

”Cristi a început alergarea controlată, liniară, de cîte 10 minute iar de săptămîna viitoare, dacă totul va decurge bine vom trece la alergarea pe teren, de fapt la o reacomodare, care o să cuprindă exerciţii din şcoala alergării. Următorul pas va fi reprezentat de ruperi de ritm, schimbări de direcţie şi apoi exerciţii cu mingea. Oricum, la fiecare două săptămăni Cristi are o verificare iar dacă se prezintă bine va trece la un alt nivel”, a mărturisit kinetoterapeutul Ovidiu Curti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
zuzu01
zuzu01  •  27 Martie 2012, 17:46

Insanatosire grabnica, avem nevoie de tine....

danijel_subotic
danijel_subotic  •  06 Martie 2012, 01:05

multa sanatate!

gazistu
gazistu  •  05 Martie 2012, 23:10

sanatate cristi, si hai odata in teren ca suntem praf, vai de noi fara tine si bawab.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează