FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO, SÎMBĂTĂ, ORA 16:00, DIGISPORT

Cristi Bud, la Dinamo? "Au şanse mari la titlu cu Bonetti pe bancă, poate lucrăm împreună din iarnă!"

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2009 00:00

Vîrful de atac Cristi Bud îl cunoaște foarte bine pe tehnicianul lui Dinamo, Dario Bonetti ,sub comanda căruia s-a pregătit timp de două săptămîni la Juve Stabia înainte de a semna cu gruparea medieșeană.

"Este un tip foarte deschis si plăcut. Are metode de antrenament moderne, lucrează foarte mult cu mingea chiar și atunci cînd exersează partea fizică. Cît am stat la Juve Stabia am jucat în două amicale iar domnul Bonetti a fost mulțumit de mine. Ştie să pregătească foarte bine meciurile și discută mult cu jucătorii pentru a-i mobiliza.

Cei de la Dinamo trebuie să aibă încredere cu dînsul pentru că este un antrenor foarte bun, iar echipa cu el pe bancă are șanse mari la titlu. Îmi pare rău că nu am lucrat mai mult cu dînsul însă, cine sție, poate din iarnă. Cu toate acestea ii pregătesc și domnului Bonetti un gol mîine" a afirmat Bud pentru gsp.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
 •  27 Septembrie 2009, 10:09

...da poate sa vina si daca joaca bine sa confirme...mereu e nevoie de mai bine!!!si oricum afla cum e la un club mare!mai intai trebuie insa cumparat si aici e bai!

air_supply
air_supply  •  26 Septembrie 2009, 03:11
Postat de pe 25 Septembrie 2009, 21:20

care dinamovist?in retur inainte de meciul cu steaua s-a declarat mare fan steaua!!cum se schimba oamenii!!!:))

Nu e stelist deloc! Daca era stelist trebui sa-l cheme BUDA! E clar, e dinamovist...heheh...

 •  25 Septembrie 2009, 22:23
Postat de pe 25 Septembrie 2009, 21:20

care dinamovist?in retur inainte de meciul cu steaua s-a declarat mare fan steaua!!cum se schimba oamenii!!!:))

Asa zicea si Tanase de la Steaua ca e dinamovist inca decand era mic cand a vrut Dinamo sa-l transfere..asa mint fotbalistii astia doar ca sa puna mana pe un contract

Vezi toate comentariile (13)
Comentează