FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, ORA 17:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Cristi Pustai: "Vrem trei puncte cu Poli" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2010 00:00

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, a declarat că speră ca formaţia sa să acumuleze puncte şi în partida pe care elevii săi o vor disputa în etapa a II-a a Ligii I, împotriva Politehnicii Timişoara.

"Echipa din Timişoara este o formaţie care ne reprezintă în Europa şi din această cauză meciul este poate mai important. Îi felicit pentru cele trei puncte aduse pentru ţară, cu victoria de aseară, dar sperăm ca duminică să mai adăugăm încă trei puncte peste cele obţinute cu Brăneşti.

Şi o remiza este bună, oricum este important să punctăm în clasament. Noi tratăm orice meci ca să-l câştigăm, iar în faţa Timişoarei avem un ascendent în privinţa rezultatelor. Din cele 12 puncte puse în joc, în ultimele două ediţii de campionat, noi am luat şapte", a spus Pustai.

Tehnicianul a afirmat că desincornizările din jocul echipei sale vor dispărea după mai multe etape. "A fost prima etapă, au fost câteva desincronizări, greşeli neforţate de adversar, dar este normal în această fază. Le-am analizat, să sperăm că le-am corectat, dar cu siguranţă vor mai fi şi în această etapă câteva.

De abia după câteva etape echipa îşi intră într-un anumit ritm şi jucătorii merg spre o formă sportivă ridicată. Am remarcat şi aspecte pozitive la acest prim meci, ne-am creat multe ocazii de a înscrie şi o frecvenţă mare de şuturi la poartă", a adăugat Cristi Pustai.

Mediafax

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  31 Iulie 2010, 00:53

sper sa nu pierdem duminika, si daca se poate sa nu joake pustai iara la 0-0. @fantastyk cat despre pronostiku tau ca luam 3-0, si hattrik curtean, stai linistit ca curtean nu mai da hattrik ever, numai voi ati putut lua asemenea capodopere de goluri.

robydan09
robydan09  •  30 Iulie 2010, 21:18

Cea mai respectabila echipa din campionat cu cel mai serios antrenor.. mult succes echipei si fanilor.

asdc
asdc  •  30 Iulie 2010, 20:12

pe valoare gaz met,nu poate pierde

Vezi toate comentariile (7)
Comentează