FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 2-1

Cristi Tănase încolţit » Are nevoie Steaua de alt lider?

cristi tanase
cristi tanase

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2010 00:00

Mai mulţi oameni din fotbal printre care şi Emerich Ienei şi Mihai Stoica semnalează faptul că Stelei îi lipseşte un lider în teren, un căpitan de echipă.

 

Mihai Stoica: "Cea mai mare problemă a Stelei, aceea că n-are un lider. Cum să-i dai lui Tănase banderola? Ce ar putea Tănase să le transmită jucătorilor din vestiar? Ce le poate spune?".

Această părere este impărtăşită şi de antrenorul care a adus Stelei Cupa Campionilor Europeni, Emerich Ienei: "Liderul se impune prin joc, iar Tănase are calităţi pentru a fi căpitan, însă nu cred că din punct de vedere moral el poate să aibă o influenţă asupra colegilor lui".

Decarul Stelei a fost atacat şi de comunitatea de suporteri de pe MYsport: Liderul a venit pe bancă, în teren încă se caută!

Cum apreciezi evoluţia stelistului în meciul de aseară? Eşti de acord că Tănase nu trebuie să îşi mai asume rolul de lider al Stelei?

6 este nota pe care a primit-o Cristi Tănase pe stelişti.ro, fostul jucător al Argeşului fiind al 6-lea din echipa lui Marius Lăcătuş

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (65)
gery76
gery76  •  19 Octombrie 2010, 03:58

Un jucator al carui IQ nu depaseste cifra 9 nu poate fi lider decat la concertele lui guta si salam.Pacat ,deoarece calitati de fotbalist are [tehnica buna,stabil pe picioare si chiar executii rafinate]dar cred ca din iarna cu o pregatire fizica adecvata liderul echipei poate deveni Ricardo Gomes.

ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  19 Octombrie 2010, 02:51

Respect Tanase nu merita sa fie atacat mai ales cand joaca bine, sustin ca duminica a jucat bine cu mult pest Apostol Bilasco Nicolita ! Si a fost omul meciului cu Liverpool Napoli Sportul deci putin respect va rog pt un om muncitor !

kily
kily  •  19 Octombrie 2010, 00:48

NICOLITA ESTE CAPITANUL MORAL AL STELEI ! CHIAR DACA, UNEORI, REGRETI PARCA INTRODUCEREA LUI IN TEREN, OMUL ESTE TOTAL DARUIT CULORILOR STELEI !

Vezi toate comentariile (65)
Comentează