FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cristi Tănase nu poate nici în Golf :) Victor Piţurcă nu îl mai ia pe stelist cu el la Al Ittihad

Tănase va împlini în februarie 28 de ani
Tănase va împlini în februarie 28 de ani

Articol de - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 22:45

Piţi a negat ieri că doreşte să-l ia cu el la Al Ittihad pe "decarul" Stelei. După ce Victor Piţurcă a semnat cu Al Ittihad, primul nume de fotbalist care a apărut ca variantă pentru ca fostul selecţioner să-şi întărească noua echipă a fost cel al lui Cristi Tănase.

Inclusiv Gâlcă spusese zilele trecute că "ştiu că e posibil ca Tănase să ajungă acolo, dar vom vedea la iarnă".

Speranţele lui Dodel, fotbalist care de aproape 5 ani bate pasul pe loc la Steaua, avînd acum cam aceeaşi cotă la care era evaluat de transfermakt.de şi în 2010, de a prinde un contract bun în străinătate s-au risipit ieri dimineaţă. La prima oră.

Atunci cînd Piţurcă a plecat, împreună cu colaboratorii săi, în Arabia Saudită. După ce a intrat în aeroport şi a văzut mulţimea de ziarişti care îl aşteptau, fostul selecţioner, chiar dacă a refuzat să ofere declaraţii, a ţinut să răspundă, în timp ce mergea, atunci cînd a fost întrebat dacă îl va lua cu el pe Tănase: "S-au spus şi s-au scris multe minciuni despre ce voi face eu acolo, inclusiv chestia asta".

În acest moment, Cristi e cel mai vechi fotbalist din lotul Stelei. A fost adus în vara lui 2009, de la FC Argeş, Gigi Becali plătind în schimbul său 1,8 milioane de euro, cea mai mare sumă oferită vreodată de gruparea din Ghencea pentru achiziţionarea unui fotbalist.

20 de goluri are Tănase în Liga 1 în cele 211 meciuri jucate în tricoul celor de la FC Argeş şi Steaua

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Nu poţi da 6 mereu"
Gâlcă e sigur că Steaua va cîştiga meciul cu Rio Ave, dar crede că nu mai se mai poate repeta scorul din partida cu Aalborg, 6-0: "Nu poţi să dai cîte şase goluri la fiecare partidă. Nu se întîmplă mereu o astfel de performanţă. Dacă vom cîştiga şi joi, şi etapa viitoare, cu şase puncte avem şanse să terminăm chiar şi pe primul loc".

"Steaua m-a ajutat mult"
Szukala crede că fără ajutorul pe care l-a primit în Ghencea nu ar fi avut evoluţii care să-l propulseze titular la "naţionala" Poloniei: "Steaua m-a ajutat foarte mult să ajung la echipa naţionala. Evoluţiile din cupele europene mi-au crescut cota semnificativ. Cînd am învins «naţionala» Germaniei a fost ceva incredibil, nebunie în toată Polonia!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
satyricon
satyricon  •  23 Octombrie 2014, 13:48

Mai bine Pi_zdi i-ar lua pe Nila si pe Gabi Matei. Cel putin Nila a costat si multi bani, nici nu joaca (ceea ce intr-un fel e bine pentru Steaua) si ia si bani pentru treaba asta. Sa-l lase pe Tanase in pace, ca asta mai misca ceva!

icesoldier
icesoldier  •  23 Octombrie 2014, 11:47

Deci, radem glumim, am suportat multe de la Piturca, dar sa NU il ia Dodel cu el e prea mult...nu te pot ierta pentru asta, Piti!!!!

daccian
daccian  •  23 Octombrie 2014, 09:44

Margarit, tu totusi o tii pe a ta cand te dai dupa visin cu : "nu il mai ia". Piturca a spus ca scrieti numai prostii si ca nu a vrut niciodata sa il ia. Asta e stirea : sunteti voi minciniosi, nu Dodel putincios sau neputincios.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează