FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Cristian Bălgrădean revine ca adversar în Ştefan cel Mare şi îi atacă pe oficiali: ”Se renunţă prea uşor la jucători”

Bălgrădean n-a luat nici un gol în cele trei etape în care a apărat poarta Craiovei în acest sezon
Bălgrădean n-a luat nici un gol în cele trei etape în care a apărat poarta Craiovei în acest sezon

Articol de - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 23:28

Bălgrădean vine ca duşman diseară în Ştefan cel Mare, fotbalistul fiind invincibil în poarta oltenilor. Craiova are un spion important în echipă în vederea meciului de diseară.

Portarul Cristi Bălgrădean, 26 de ani, care a fost repudiat de Dinamo la începutul sezonului, dar, avînd probleme cu gafele celor trei goal-keeperi, a fost angajat de către CS Universitatea în plin sezon.

În Bănie, are 8.000 de euro salariu lunar, faţă de 12.000 de euro pe lună, cît avea în Ştefan cel Mare, la această sumă fiind ataşate şi bonusurile.

"Doar la Craiova mă gîndesc"
Fotbalistul va fi primit cu ostilitate diseară, pe stadionul Dinamo. Suporterii l-au contestat încă de cînd apăra buturile "cîinilor", cu toate că Flavius Stoican a sărit de multe ori în sprijinul lui şi s-a luptat ca el să continue în "haită".

"Dinamo renunţă prea uşor la jucători. Am evoluat patru sezoane acolo, dar n-am plecat din vina mea. Aşa a fost să fie. Am reziliat contractul, acum totul este istorie. Nu ştiu ce probleme financiare erau. Dar, repet, Dinamo e un capitol închis. Sînt la Craiova şi mă gîndesc doar la Universitatea", a comentat portarul.

90 de meciuri în Liga 1 a bifat Bălgrădean în tricoul "cîinilor", avînd în palmares o Cupă şi o Supercupă a României

636414-dinamo-csu.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Nu şi-au uitat Unicul Căpitan
Antrenorii Stoican şi Mateuţ, jucătorii Vali Lazăr, Alexe, Bărboianu, Cordoş şi Nedelcearu, directorul general Dănciulescu şi alţi reprezentanţi ai clubului din Ştefan cel Mare au fost prezenţi astăzi la Brăneşti, la mormîntul lui Cătălin Hîldan. Dinamoviştii au depus o coroană de flori cu mesajul "Pentru Dinamo trăim, pentru Dinamo murim", au aprins lumînări şi s-au recules la mormîntul Unicului Căpitan.

Întîlnire sentimentală
Flavius Stoican n-a uitat că a debutat în Liga 1 la Universitatea Craiova, sub comanda adversarului de diseară, Sorin Cîrţu, pe vremea cînd dinamovistul avea 18 ani şi 10 luni, iar actualul director tehnic al oltenilor era antrenorul Ştiinţei. "O să-l respect toată viaţa mea. Un antrenor valoros, un om fantastic", a comentat Stoican despre Sorinaccio. Flavius, fost căpitan al alb-albaştrilor pînă să vină la Dinamo, în 2002, a prins 7 sezoane, 101 meciuri şi două goluri în tricoul juveţilor. "Sînt rivalităţi mari, CS Universitatea este reprezentanta oraşului şi principala bucurie a oltenilor, va fi un meci crîncen", a precizat Stoican.

Amical cu echipa lui Cadu
Dinamoviştii trebuie să ofere un răspuns vizavi de un stagiu de pregătire în Cipru, în pauza cauzată de meciul "tricolorilor" cu Ungaria. Iar "cîinii" ar putea evolua într-un meci de verificare contra lui AEL Limassol, locul 3 în prima ligă, acolo unde mai joacă Cadu, ex-CFR Cluj, şi Al. Ioniţă I, ex-Rapid.

Declaraţie de dragoste
Deşi a ajuns în Anglia, la Charlton Athletic, unde a marcat un gol în 8 meciuri, George Ţucudean a făcut o declaraţie de dragoste formaţiei din Ştefan cel Mare, prin intermediul unei reţele de socializare: "Mi-e dor de cea mai frumoasă echipă, cu cei mai frumoşi suporteri. Chiar dacă am evitat să vorbesc despre ce echipă iubesc cel mai mult, să ştiţi că George Ţucudean este "cîine" pînă la moarte. Multă baftă în continuare, sper ca într-o zi să mă întorc acolo". Ţucudean a marcat de 17 ori în 70 de meciuri pentru Dinamo.

Inbox
- Vali Lazăr: "Fiecare jucător se gîndeşte să fie convocat la "naţională". Eu aştept cu nerăbdare prima oportunitate. Rămîne de văzut dacă va fi mai devreme, mai tîrziu sau deloc"
- Cordoş: "Din momentul în care domnul Stoican a refuzat oferta din Arabia, am realizat că sîntem, cu adevărat, o familie. Şi ne este bine împreună. Vrem să-i oferim încrederea pe care şi el ne-o dă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
stefy29
stefy29  •  05 Octombrie 2014, 19:47
Postat de 1745flo pe 05 Octombrie 2014, 11:25

Mamele noastre? Pot sa te asigur ca sunt niste femei admirabile si niste gospodine ireprosabile! Nu stim la voi..

Nu-i luati in seama pe acesti derbedei ce sustin o facatura. Atat ii duce mintea sa intrebe ce sunt mamele cainilor? Eu le raspund si sunt sigur ca mamele celor din "haita Dinamovista" sunt niste femei deosebite. Sunt sigur ca ele v-au crescut in spirit dinamovist si indiferent ce se intampla cu echipa voastra o s-o sustineti. In schimb ei ce au facut ? Dati-le voi raspunsul in aceasta seara la meci. O sa privesc si o sa ma bucur la fiecare gol pe care il va lua kakatul de echipa wcsu si sunt sigur ca o sa ma bucur la nesfarsit.

prazburg1948
prazburg1948  •  05 Octombrie 2014, 17:26

Stie cineva de ce Varga si Ferfelea sunt rezerve?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Octombrie 2014, 17:11
Postat de zidane92 pe 05 Octombrie 2014, 11:08

La Dinamo sunt superfotbalisti:Lazar,Matei,Roti,Alexe care castiga pana in 6-7 mii de euro si epava asta de portar face fite ca de ce l-au dat afara? Pai el daca tinea la Dinamo accepta reducerea de la 12 la 7 mii si punct,nu facea fite,pai valoarea lui e clara,din moment ce pleaca de la noi si ajunge la o alta echipa pe salariul egal cu ala ce il primea redus la Dinamo! Caz clasat!

..)) corect.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează