FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Discurs atipic în Liga 1 » Antrenorul care nu vrea transferuri în iarnă: „Sunt mulțumit de lotul actual!”

FOTO: Imago +20   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 18:31 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 19:04

Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat anul 2022 cu o victorie, 2-1 în fața celor de la Universitatea Cluj. Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul covăsnenilor, este mulțumit de lotul actual și nu așteaptă întăriri în această iarnă. 

Sepsi a urcat provizoriu pe loc de play-off și ar putea încheia anul acolo, dacă FC Hermannstadt nu câștigă pe terenul campioanei CFR Cluj

Mihai Rotaru a pus ochii pe un antrenor din Liga 1: „Da, da, da! Dar trebui să construiești o struțo-cămilă”
CSU Craiova
Mihai Rotaru a pus ochii pe un antrenor din Liga 1: „Da, da, da! Dar trebui să construiești o struțo-cămilă”

Cristiano Bergodi e un antrenor fericit și nu cere transferuri în următoarea perioadă de mercato: „Nu avem nevoie de cine ştie ce. Trebuie să facem o evaluare şi apoi vom vedea. Am un lot omogen, toţi jucătorii pot fi titulari. Sunt mulţumit de ce am la dispoziţie. E un grup receptiv. Nu cred că vor veni jucători”.

Cristiano Bergodi, după Sepsi - U Cluj 2-1

„Concluzia este că am câştigat un meci dificil. Ştiam că va fi greu. Am dat două goluri, am fi putut să marcăm şi al treilea gol. Au avut şi ei câteva șanse, dar nu ar fi putut spera la mai mult. 

Am schimbat sistemul pe final. Am suferit puţin în benzi. Sunt bucuros, vreau să îi felicit pe băieţi. Au intrat bine. Este o victorie foarte importantă, trei puncte extraordinare.

Sunt mulţumit de ceea ce am văzut. Terminăm pe loc de play-off. Suntem în cărţi, vom lupta până la final. Am câştigat în mai şi iulie Cupa şi Supercupa. Am ajuns în sferturile Cupei şi suntem pe loc de play-off. 

Sunt bucuros, dar nu pot să spun că e cel mai bun sezon. Mi-am atins întotdeauna obiectivele unde am mers”, a spus Cristiano Bergodi, potrivit Orange Sport

Eugen Neagoe, după eșecul cu Sepsi

Vreau să le mulțumesc suporterilor că au venit după noi. Ne pare rău că nu le-am adus victoria. Le mulțumesc și suporterilor de la Sfântu Gheorghe pentru cum m-au primit. 

Am făcut un efort mare. E greu să reușești împotriva unei echipe bune. În cele 96 de minute, ei eu avut un corner și noi trei. Ei au reușit să marcheze. Asta spune multe. Și au marcat gol.

Știa fiecare jucător ce are de făcut. Știu ce au de făcut. E greu ca o echipă să câștige când una marchează dintr-un corner și noi din trei nu am reușit

- Eugen Neagoe, antrenor Universitatea Cluj

VIDEO Codrea: „N-am făcut nimic în ultimii 20 de ani, să fim realiști, atât putem. Ne arată Sepsi și Csikszereda cum se investește”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Stânjenitor » Neagoe l-a schimbat pe fotbalist la 18 minute după ce intrase: „Eu?!”

Debeljuh a anunțat pentru GSP că pleacă de la CFR, clubul răspunde: „A mințit cu tot ce a spus! Ghinionul lui e că am mesajele pe WhatsApp”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
Baluba
Baluba  •  18 Decembrie 2022, 07:15

N'are de ce le multumi "suporterilor", totusi.

alexiosas
alexiosas  •  17 Decembrie 2022, 22:40

ce sa intelegem din aceasta declaratie? secuii se multumesc cu putin sau nu au bani de mai mult?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează