FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 2-0

Bergodi aruncă prosopul: „Farul ne-a depășit la toate capitolele”

Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi OSK
Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi OSK

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 23:13 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 23:14

Farul a învins-o fără drept de apel pe Sepsi, scor 2-0, și e sigură că va încheia și etapa cu numărul 28 în fruntea SuperLigii. Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, a recunoscut superioritatea adversarilor. 

  • Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Sepsi OSK mai are doar 4 puncte peste echipa de pe locul 7, FCU Craiova. 
  • Sepsi mai are de jucat cu CFR Cluj acasă și FCSB în deplasare, FCU le va mai înfrunta pe FC Botoșani acasă și Hermannstadt în deplasare. 
Basarab Panduru, șir de ironii după Farul - Sepsi: „Mai iau vreun punct doar cu Csikszereda!”
Farul - Sepsi 2-0
Basarab Panduru, șir de ironii după Farul - Sepsi: „Mai iau vreun punct doar cu Csikszereda!”

Cristiano Bergodi, după Farul - Sepsi 2-0: „Ne-au depășit la toate capitolele”

„Nu știu ce să spun, ne-au depășit la toate capitolele, dar asta e. Nu putem face o tragedie, urmează un meci important, se apropie finalului sezonului regular. Avem un obiectiv important de atins.

Am arătat mai bine în repriza secundă, dar nu e o chestiune de schimbări. Așa am gândit meciul, avem un lot bun. E vorba că ceilalți au fost mai buni. Au echipă foarte bună, forță, tehnică, viteză. Sunt organizați bine, nu sunt întâmplător pe primul loc. Mi-a plăcut mult cum a jucat Farul.

Nici nu cred că știau ce au făcut cei de la Craiova. Am aflat după, nu pot căuta justificări sau alibiuri. Nu există! A fost cel mai slab meci al nostru. Dar se poate întâmpla. E meritul Farului, doar asta! Joacă bine, împreună cu CFR și FCSB se bat la titlu”, a spus Cristiano Bergodi la Orange Sport. 

Noi trebuie să ne atingem obiectivul, nu ne va fi ușor deloc. Mai ales că noi avem meciuri grele, se joacă până la sfârșit. Sunt încrezător. Se poate întâmpla orice. E importantă prezența în play-of, a fost obiectivul pus de conducere. E normal că trebuie să îl atingem, dar avem și un sfert de finală în Cupa României. Suntem în cărți și acolo.

- Cristiano Bergodi

Statistica primei reprize din Farul - Sepsi 2-0

Bergodi aruncă prosopul: „Farul ne-a depășit la toate capitolele”
FOTO: Flashscore

VIDEO CU GOLUL. Adrian Mazilu, execuție superbă pentru 2-0 în Farul - Sepsi

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Nelu Varga a intervenit în cazul fotbalistului dat dispărut de Dan Petrescu: „Băiatul ăsta a venit la mine și mi-a spus”

Apariția și scandalul » Mititelu Jr. s-a răfuit și cu „pensionarii de la Târgoviște”: „Urlete, înjurături!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Dobermannul
Dobermannul  •  01 Martie 2023, 10:42

Acum ce-o sa faceti cu CFR? Daca pierdeti cum e ordinul se poate se poate sa va luati adio play-off. Daca o sa castigati sau meci egal va bate ... sefu. Nasola situatie.

danny_l
danny_l  •  01 Martie 2023, 09:38

Până vine Dan Petrescu să joace cu Sepsi, mai e un meci joi,la apel ,dacă se dă meciul pierdut la masa verde pentru ambele echipe, vom avea un final incendiar, ptr că ar mai rămâne doar un punct diferență

corectu
corectu  •  01 Martie 2023, 07:42

Oare patronului de la Sepsi îi place ca echipa lui să fie împinsă în play-off? DA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează