FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Reacția lui Cristiano Bergodi, după anunțul lui Dan Șucu: „Nu ne-am văzut de zece zile”

Articol de , - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 17:56 / Actualizat vineri, 08 decembrie 2023 18:52

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a vorbit despre anunțul făcut joi de acționarul majoritar, Dan Șucu.

  • Rapid - FC Voluntari se joacă sâmbătă, de la 20:45. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

„Echipa noastră tehnică ne-a semnalat nevoia de a îmbunătăți cinci-șase poziții din lotul existent. Cel puțin doi, poate chiar trei, jucători de valoare vor veni în următoarea fereastră de transferuri”, a anunțat azi Dan Șucu.

„Moș Nicolae” Șucu le-a arătat nuiaua » Marius Mărgărit, despre mesajele patronului de la Rapid pentru echipă și pentru fani
Rapid
„Moș Nicolae” Șucu le-a arătat nuiaua » Marius Mărgărit, despre mesajele patronului de la Rapid pentru echipă și pentru fani

Întrebat despre comunicatul omului de afaceri, antrenorul italian spune că nu a mai discutat cu acesta de zece zile și că urmează să aducă doar doi sau trei jucători.

VIDEO Reacția lui Cristiano Bergodi, după anunțul lui Dan Șucu

„Eu nu am vorbit cu domnul Șucu. M-am văzut cu el în urmă cu zece zile. Sunt prostii astea că eu vreau să schimb jumătate de echipă, că aducem 5-6 jucători. Sunt prostii, Nu e vorba să aducem 5-6 jucători noi, nu schimbăm toată echipa pentru că am ieșit din Cupă. Chiar și Petrila și Rrahmani pot fi achiziții. Revin după multe accidentări, 

Și ar mai fi de adus doi sau trei jucători. Trebuie să avem concurență pe posturi. Și iată că asta sunt cei 5-6 jucători noi”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Ne-am propus ca echipa noastră să devină cea mai puternică, serioasă și respectată din România, pentru mulți ani de aici înainte, și vom contribui financiar cu orice sumă este nevoie pentru a ajunge la acest rezultat. Suntem hotărâți să avem și să păstrăm sub contract doar jucători, antrenori, staff sau angajați care înțeleg această exigență, o respectă și o adoptă! Cine nu-și dorește să fie cel mai bun, cine nu-și dorește să fie campion nu are ce căuta alături de noi! Echipa noastră tehnică ne-a semnalat nevoia de a îmbunătăți cinci-șase poziții din lotul existent. Cel puțin doi, poate chiar trei, jucători de valoare vor veni în următoarea fereastră de transferuri.

- Dan Șucu

Citește și: 

Panduru acuză marea eroare care a costat-o pe Rapid calificarea: „Unii nu înțeleg formatul”

Nervi întinși la maximum după eșecul din Cupa României: „Nimic nu mai e ușor, ne trebuie un restart”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
argus
argus  •  08 Decembrie 2023, 20:23

Bergodi, plin de el (nu de "fotbal"!) Cand ti se spune ca patronul, cel de cre-si primeste simbria, a anuntat un transfer de 4-5 jucatori, nu poti spune altceva ("uremeaza sa aduca doi sau trei jucatori") mai ales ca spune ca nu a mai discutat cu patronul de 10 zile! Cum vine asta dle Bergodi? Cu ce drept pui la indoiala comunicatul investitorului majoritar? Pai nu aveai datoria "sa alergi" la acesta cerand-ui 2-3 jucatori? Nu era de datoria dumitale sa fi propus jucatorii de care ai avea nevoie? Dl Bergodi recidiveaza, dupa ce in vara a fost intrebat de jucatorii transfertati, spunea "nu stiu, pe mine nu m-a intrebat nimenni"! Chiar asa? Sa nu te fi interesat de cv-ul acestora, sa porti, eventual sa ceri ca in viitor sa fii consultat? Nu, pentru ca acesta se socoteste "buricul pamantului"! Buna crestere dle Bergodi, mai pretioasa, apreciata, decat patalamaua PRO! In rezumat, cred ca dl Bergodi dovedeste ca este incapabil la un dialog cu finantatorii clubului! Jalnic antrenor! Maldarasanu, Grozav, Sabau, au demonstrat ca-s "meseriasi". Ca si'n precedentul mesaj, Sarbatori Fericite, chiar si dlui Bergodi "oriunde s-ar afla" (ceva mai departe de FC Rapid, de se poate)

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  08 Decembrie 2023, 19:46
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 08 Decembrie 2023, 18:43

Voi mergeți bine până ajungeți la mal și, odată ajunși aici, scenariul se repetă. La nesfârșit.

Cred tot mai mult ca e vina galeriei si a doctrinei echipei

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  08 Decembrie 2023, 19:15

Bate vantul schimbarii! Sumudica e in joc de glezne si asteapta. O are grea si el pe la turci ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează