FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 4-0

Cristiano Bergodi, mulțumit după victoria din derby: „Mi-a plăcut echipa prin agresivitatea pe care am avut-o în prima repriză” + Ce zice de Cătălin Cîrjan, Junior Morais și Dragoș Grigore

Rapid a câștigat derby-ul din Giulești cu Dinamo, scor 4-0. Antrenorul giuleștenilor, Cristiano Bergodi (58 de ani), a făcut o radiografie a paridei contra trupei din „Ștefan cel Mare”. +30   FOTO
Rapid a câștigat derby-ul din Giulești cu Dinamo, scor 4-0. Antrenorul giuleștenilor, Cristiano Bergodi (58 de ani), a făcut o radiografie a paridei contra trupei din „Ștefan cel Mare”.

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 00:32 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 10:49

Rapid a câștigat derby-ul din Giulești cu Dinamo, scor 4-0. Antrenorul giuleștenilor, Cristiano Bergodi (58 de ani), a făcut o radiografie a partidei contra trupei din „Ștefan cel Mare”. 

Italianul a spus că echilibrul dintre cele două echipe s-a rupt după penalty-ul obținut de nigerianul Funsho, în minutul 35. Bergodi consideră că datorită acelei lovituri de pedeapsă elevii lui și-au făcut viața mai ușoară contra celor de la Dinamo

Ovidiu Burcă, după umilința cu Rapid: „Un singur lucru le-aș reproșa jucătorilor” + „S-a comis un abuz”
RAPID - DINAMO 4-0
Ovidiu Burcă, după umilința cu Rapid: „Un singur lucru le-aș reproșa jucătorilor” + „S-a comis un abuz”

Cristiano Bergodi, după Rapid - Dinamo: „Mi-a plăcut echipa prin agresivitatea pe care am avut-o în prima repriză”

„A fost un meci frumos. Am câștigat și am luat toate cele 3 puncte. Îmi felicit băieții, au facut un meci bun. Am întâlnit o echipă care era foarte agresivă, dar nu am riscat nimic și am avut ocazii. 

Am dat gol din penalty și ne-am făcut meciul mai liniștit după al doilea gol. Mi-a plăcut echipa prin agresivitatea pe care am avut-o în prima repriză. Mi-a plăcut echipa, am marcat 4 goluri. 

Am împins jocul pe benzi bine, am recuperat mingea și am adus mingea în preajma careului. Totul s-a rupt când Funsho a obținut penalty. El a făcut un meci foarte bun, a dat și pasă de gol la Rrahmani. Dinamo a arătat agresivitate, era si normal. 

Nu știu cum s-a schimbat Funsho. E un jucător iute care e și combinativ. Îmi plac astfel de jucători. Nu știu ce s-a schimbat la el. Anul trecut juca într-un alt stil de joc. A înțeles bine ce vreau și ce doresc. Și mijlocasii au jucat bine, au facut faza defensivă”, a punctat Cristiano Bergodi, la finalul partidei.  

Cristiano Bergodi, despre situația lui Cătălin Cîrjan: „Nu e ușor pentru el”

Cristiano Bergodi a fost întrebat și despre situația lui Cătălin Cîrjan (20 de ani). Mijlocașul împrumutat de la Arsenal a fost rezervă neutilizată în ultimele 3 meciuri ale Rapidului, cu Farul, FCU Craiova și Dinamo

„E o perioadă prin care un jucător trece. A jucat primele 5 meciuri, a fost titular, dupa a intrat de pe bancă. Nu e ușor pentru el, e prima dată când joacă la seniori. Ce poate zice cineva când echipa câștigă 4-0? 

El trebuie să arate la antrenament și pe teren că merită să joace. Emmers a fost in situația lui. El jucase 5 minute în primele meciuri. Dar a intrat după și a arătat ce poate”, a spus Bergodi.  

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid: „Junior Morais și Dragoș Grigore fac parte din planurile mele”

Întrebat despre Junior Morais și Dragoș Grigore, jucători care au evoluat puțin spre deloc de la sosirea acestuia în Giulești, Cristiano Bergodi a precizat. 

Junior Morais și Grigore fac parte din planurile mele. Avem 25 de jucători. E normal ca cineva să nu prindă lotul. Nu tot zice ceva rău de ei. Suntem în etapa 8, vom juca și grupe de Cupă, au timp sa joace. 

În fotbal fiecare antrenament e o concurență. Nu pot zice nimic rău de ei. Grigore a avut și niște probleme la spate, nu s-a antrenat o dată sau de două ori”, a zis Cristiano Bergodi. 

Nu știu nimic de Ștefănescu. Eu mă gândesc la ce jucători am în acest moment. 

-Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

Marius Șumudică a demonstrat că e rapidist adevărat și a venit la stadion.

-Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

VIDEO. Rapid - Dinamo. Scenografie spectaculoasă a rapidiștilor

Citește și:

Paul Iacob a scos în evidență dominarea totală a Rapidului: „Nu îmi trece prin minte vreo ocazie a lor”

Transfer de ultimă oră la FCSB: „Era singura poziție pe care nu o aveam dublată”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  02 Septembrie 2023, 07:47

FELICITARI celor de la RAPID!!!! Mai buni ca noi aseara. Alta clasa. Succes pe mai departe in anul centenarului.

cobra
cobra  •  02 Septembrie 2023, 07:43

Suna ciudat..derbi..intre o echipă puternică -Rapid) si o echipa de mijlocul clasamentului in Liga a 2a..... Dinamo nu are loc in Superligă...a fost trasă de par... ajutată... Dar ....!!!!

cobra
cobra  •  02 Septembrie 2023, 07:43

Suna ciudat..derbi..intre o echipă puternică -Rapid) si o echipa de mijlocul clasamentului in Liga a 2a..... Dinamo nu are loc in Superligă...a fost trasă de par... ajutată... Dar ....!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează