FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Criticile lui Anghel Iordănescu la adresa conducerii lui CFR: "E de neconceput prin ce a trecut Edi"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 20:38

Anghel Iordănescu a comentat în termeni duri demiterea fiului său, Edward, de la cârma lui CFR Cluj după doar trei meciuri pe banca ardelenilor.

"E ceva de neconceput prin ce a trecut Edi, nu că e vorba de băiatul meu. Nu cred că e bine pentru fotbal să schimbi un antrenor după trei jocuri în trei competiții diferite.

Eu cred că CFR va fi în continuare în lupta la titlu. Cred că la CFR e nevoie de liniște și de a se așeza lucrurile. Totuși, sunt acolo oameni de fotbal. Din păcate, Edi a căzut într-un război care nu era al lui. Va trece peste această situație delicată. Cu siguranță va mai antrena în România", a declarat Anghel Iordănescu.

Fostul selecționer a vorbit și despre derby-ul dintre FCSB și Dinamo, scor 3-3: "Derby-ul de aseară a fost unul bun. A fost un spectacol deosebit. Steaua a jucat foarte bine în prima repriză, dar Dinamo a revenit de fiecare dată. Partea a doua a fost mai echilibrată. A fost un fotbal bun, care ne poate da speranțe. Am fost surprins de forța lui Dinamo, mă așteptam totuși ca Steaua să se impună și în prima repriză să se desprindă".

700.000 €era clauza de reziliere a lui Edward Iordănescu la CFR Cluj, însă cele două părți au ajuns la un acord și antrenorul va încasa jumătate din această sumă

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (7)
daniaania
daniaania  •  31 Iulie 2018, 10:12

Nu ne intereseaza ce zice seniorul, are si el probleme cu fostii jucatori. CFR il va mai aduce pe Edi poate dar in alt moment. Prea mult criticati CFR-ul de parca sunt cei mai pacatosi. HAI CFR CLUJ !!!!!!!!!!!!!!

751914708319321
Iulian Marculescu  •  30 Iulie 2018, 23:58

Ce noroc au unii cu tații lor!!!!! Alții, valoroși, stau la rand. Dacă mai prind și ei ceva... firmituri. ☹️

marius.bxl
marius.bxl  •  30 Iulie 2018, 23:44

Esti expirat lumea te-a uitat. Oricum cu jucătorii de azi nu ai mai facut nimic. Te-a bătut albania antrenorul secolului la rușine. Ne-ai facut de rusine profitorule

Vezi toate comentariile (7)
Comentează