FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Criză şi crize la LPF » Dragomir către un angajat: "Nu dai zăpada, eşti concediat!"

Adrian Ionescu a fost trimis în preaviz de Mitică Dragomir.
Adrian Ionescu a fost trimis în preaviz de Mitică Dragomir.

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2012 01:11

Pentru că nu putea să iasă la deszăpezire, Adrian Ionescu, referent la "Competiţii", a fost anunţat de Dumitru Dragomir că este în preaviz. Sorin Satmari a fost şi el îndepărtat.

Iureş mare acum cîteva zile la sediul LPF. Dumitru Dragomir s-a răstit la toţi angajaţii, pe care i-a pus să dea yăpada cu lopeţile de pe terasele clădirii.L-a găsit pe Adrian Ionescu (56 de ani) referent la "Competiţii", angajat la LPF din '97, în birou. Ionescu este operat, are o proteză la şold şi i-a spus că nu poate da zăpada. Dragomir n-a ţinut cont de asta şi l-a anunţat că îl concediază, dîndu-i preaviz pînă pe 16 martie.

Şi Sorin Satmari (67 de ani), director de imagine al LPF din 2004, care îşi depusese dosarul de pensionare, a avut parte de un tratament asemănător A fost singurul care l-a înfruntat verbal pe Mitică, motiv pentru i s-a comunicat în scris că de pe 1 martie, chiar dacă nu i-a venit decizia de pensionare, nu va mai lucra la Ligă. "Nu ştim ce are. În ultimul timp Mitică e mai mereu nervos, se aude că ar avea probleme financiare", spun angajaţii Ligii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  22 Februarie 2012, 14:09

glontul e prea bun pentru acest mitica...

viorescu
viorescu  •  22 Februarie 2012, 08:17

Conducatori nascuti din abuzuri, tunuri si smenarii. Pentru genul asta de oameni mirlania a ajuns sa se cheme istetime... Insa au uitat ca pina si minciuna are picioare scurte!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează