FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 4-1

Mihai Rotaru trece la treabă după eșecul cu FCSB » Vrea să aducă un internațional din Liga 1: „Nu s-ar păcăli cu noi”

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, vrea să îl aducă pe mijlocașul Andrei Ciobanu (23 de ani), de la Farul. +35   FOTO
Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, vrea să îl aducă pe mijlocașul Andrei Ciobanu (23 de ani), de la Farul.

Articol de - Publicat luni, 26 iulie 2021 14:06 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 17:06

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, vrea să îl aducă pe mijlocașul Andrei Ciobanu (23 de ani), de la Farul. 

Eșecul usturător de pe Arena Națională, 1-4 cu FCSB, l-a făcut pe Mihai Rotaru să reacționeze. Cu vistieria plină, după vânzarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray, finanțatorul oltenilor pregătește două mutări importante. Primul pe listă este Andrei Ciobanu, mijlocașul Farului. Gică Hagi ar solicita un milion de euro în schimbul internaționalului român. 

Laurențiu Reghecampf e noul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova! Anunțul oficial
CSU Craiova
Laurențiu Reghecampf e noul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova! Anunțul oficial

CS Universitatea Craiova îl vrea pe Andrei Ciobanu 

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a confirmat interesul pentru Andrei Ciobanu, într-o intervenție la Pro X:  „E un jucător interesant. Hagi nu s-ar păcăli cu noi, știe asta. Dar vedem. Contează ce va spune noul antrenor".

Andrei Ciobanu se află în acest moment la Tokyo, cu reprezentativă U23 a României. „Decarul” lotului a fost titular în ambele partide, victoria 1-0 cu Honduras și eșecul 0-4 în fața Coreei de Sud. 

Ciobanu ar fi al treilea fotbalist cumpărat de CS Universitatea Craiova de la Viitorul, după Alexandru Băluță și Alexandru Cicâldău. Clubul oltean a obținut un profit important în ambele cazuri. 

1.500.000 de euroeste cota lui Andrei Ciobanu, conform transfermarkt

VIDEO Florin Tănase, după FCSB - CS Universitatea Craiova 4-1: „Nu mă așteptam să avem 3-0 la pauză, dar mă așteptam să câștigăm”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Dan Nistor, ironic: „Cred că ne-am speriat de fanii lor, nu ne-a ieșit nimic!”

Antrenorul Craiovei nu s-a ferit de cuvinte: „Rușinos! Am încercat să îi trezesc la pauză, dar nu am reușit” + cum explică modificările din echipă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
kuba
kuba  •  26 Iulie 2021, 16:01
Postat de sorinvision pe 26 Iulie 2021, 15:54

Fotbalul practicat de Craiova seara trecuta nu a avut nici o treaba cu sampania, a semanat maxim cu un examen la scoala de soferii unde baietii nostri erau jaloane. ERORI 1. In continuare Bancu este fundas stanga, el saracul neavand nici o treaba cu subiectul. Baiatul asta ori accepta sa fie mijlocas ori sa frece banca. Vatajelu joaca mult mai bine pe acel post. Sa puna capac l-ati mai pus si pe Balasa langa el, sa fim siguri ca pe stanga este bulevard in aparare. 2. Atat David Lazar cat si Denis Rusu sunt peste Mirko Pigliacelli. 3 din 4 goluri a fost goluri si de portar. Omul este depasit de evenimente. 3. Il ai in lot pe Stefan Vladoiu un tanar de viitor si joci cu Antoine Conte, un jucator ce aceeasi valoare. In loc sa il ajuti pe Vladoiu sa creasca, sa-l faci jucator de nationala si sa-l vinzi pe multi bani il folosesti pe Conte. 4. Mihai Capatana merita mai multe minute. 5. Stiam din experienta ultimilor ani ca FCSB se va arunca spre poarta noastra. Se putea juca 1-3-5-2 cu Valerica Gaman, Mihai Balasa, Marius Constantin - fundasi, Nicusor Bancu, Stefan Vladoiu - extreme dar mijlocasi care pe faza defensiva veneau in spate, Dan Nistor, Gustavo - coordonaturi, Elvir Koljic (Ivan Mamut - rezerva), Andrei Ivan (Jovan Markovic- rezerva) - atacanti. 6. DA, Andrei Ciobanu este un jucator bun, merita adus. 7. Modern sistem 1-5-3-2 - pe faza de aparare, care se transforma in 1-3-5-2 pe faza de atac cu deschidere pe benzi si pasa in centru catre atacantii de careu.

Cartule, tu esti? :))))

calinescu_
calinescu_  •  26 Iulie 2021, 15:56

Ciobanu este extrem de slab ...!!! De el si de Boboc doar barba e de ei .... !!!! Craiova are nevoie de un antrenor ! Edy e cel mai valoros de la noi in acest moment ...!!!

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  26 Iulie 2021, 15:15

Nu-l va lua pe Ciobanu, Hagi tine la pret si nu se merita. Dar sunt destui interesanti. Eu l-as lua pe Shehu de la Laci. Albanezii astia sunt rai in teren. De fapt, pe vremuri, arnautii erau la mare cautare. Shehu s-ar lipi perfect la FCU. Exact ce le-ar trebui ca sa-l scoata pe Asamoah mai in fata

Vezi toate comentariile (26)
Comentează