FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO

CSU Craiova, aroganțe înaintea derby-ului cu Dinamo » Cum i-au ironizat pe „câini”

Captură Facebook CS Universitatea Craiova +5   FOTO
Captură Facebook CS Universitatea Craiova

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 17:18 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 19:59

Pe pagina de Facebook a Universității Craiova, în descrierea care a însoțit azi live-ul conferinței de presă a antrenorului Ivaylo Petev, numele adversarei de duminică, Dinamo, a fost scris cu litere chirilice, Динамо, aluzie la originea rusofonă a denumirii. Întrebat despre Dinamo, mijlocașul Alex Crețu a numit-o „o echipă istorică”. 

Universitatea Craiova o întâlnește pe Dinamo, duminică, de la ora 16:00, în Bănie. Dar duelul cu marea rivală a început deja pe rețelele de socializare. Amftrionii i-au atacat subtil pe „câini” chiar pe pagina de Facebook a clubului.

Burcă, mesaj războinic înainte de derby-ul din Bănie: „Eu nu renunț niciodată. Criticile de la cei care au făcut puțin în fotbal nu ajung la mine”
DINAMO
Burcă, mesaj războinic înainte de derby-ul din Bănie: „Eu nu renunț niciodată. Criticile de la cei care au făcut puțin în fotbal nu ajung la mine”

Oltenii o ironizează pe Dinamo: „Conferința de presă premergătoare meciului cu Динамо”

În descrierea care a însoțit live-ul conferinței de presă susținute de antrenorul Ivaylo Petev și de mijlocașul Alex Crețu, juveții i-au scris numele lui Dinamo cu litere chirilice: „LIVE | Conferința de presă premergătoare meciului cu Динамо”.

O aluzie la originea rusofonă a acestuia și la trecutul comunist al clubului care pe vremea dictatorului Nicolae Ceaușescu, înainte de 1989, aparținea de Ministerul de Interne. Întrebat, la rându-i, despre „câini”, Alex Crețu s-a mărginit să caracterizeze gruparea bucureșteană drept „un club istoric”.

Ivaylo Petev susține că nu i-a cerut lui Moți informații despre Dinamo

Proaspăt numit pe banca lui CSU, cu un mandat de 3 ani, Ivaylo Petev a spus că a vorbit în mai multe rânduri cu ex-dinamovistul Cosmin Moți, cu care a lucrat la Ludogoreț. „Foarte des vorbesc cu Moți, dar nu i-am cerut informații despre Dinamo”, a precizat tehnicianul bulgar.

Petev a punctat că s-a focusat în zilele de la numire exclusiv pe derby: „Nu am ieșit în oraș, stau mai mult în baza de pregătire pentru că am mult de lucru, trebuie să cunosc toate detaliile.

Totul este pozitiv, sunt mulțumit de ceea ce văd și asta este cel mai important. Nu cred că acest derby este de ieri, indiferent de cine unde se află un derby este un derby”.

La rându-i, patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a atras atenția asupra adversarei de duminică. „Dinamo nu-i la pământ. Merita să câștige cu UTA”. 

Citiți și alte știri din fotbalul intern:

Emil Grădinescu a comparat fanii unei echipe din România cu niște cimpanzei! » Reacție incredibilă la audierea de la CNA: „Îmi cer scuze pentru cimpanzei”

Strigătul de disperare al lui Mihai Pintilii în studioul GSP: „Mă pun să fac niște lucruri care nu au nicio logică!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Vshshsj
Vshshsj  •  11 Noiembrie 2023, 15:57

S aibă grijă cei de la Craiova..că poate arogantele acestea nu o sa aduca bine in meciul lor..karma exista;))

creeperno534
creeperno534  •  10 Noiembrie 2023, 22:34

Nu mai bateti pe nimeni!

parachioara5
parachioara5  •  10 Noiembrie 2023, 20:38

...noi n avem treaba cu Dinamo ...este o echipa slaba de care ne este mila...ce daca o sa ne bata in Banie ?...noi trebuie sa batem fcsb in play off ...nu ne incalzeste cu nimik daca batem o echipa slaba...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează