FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

ANALIZĂ Criza „mânjilor” de la Universitatea Craiova » Au aspirații la titularizare, dar prestațiile lor lasă de dorit

Ștefan Baiaram, alătură de Alexandru Cîmpanu // foto: Imago Images
Ștefan Baiaram, alătură de Alexandru Cîmpanu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 11:06 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 14:49

Ștefan Baiaram (19 ani), Jovan Markovic (20 de ani) și Alexandru Cîmpanu (21 de ani), jucătorii U21 ai Universității Craiova cu aspirații la titularizare, au stagnat în finalul anului. Trei goluri, zero assisturi în ultimele 10 etape.

Jucătorii de la CSU Craiova se reunesc astăzi și pleacă într-un stagiu de pregătire la Belek, în Turcia, de unde vor reveni pe 20 ianuarie. Au de rezolvat o criză care i-a scos din cărțile pentru titlu, una care nu este doar a senatorilor de drept din lotul aflat la dispoziția antrenorului Laurențiu Reghecampf, ci și a jucătorilor U21 cu aspirații mari la titularizare.

Reghecampf lasă acasă 4 jucători! Mihai Bălașa, printre cei care nu merg în cantonamentul din Antalya
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Reghecampf lasă acasă 4 jucători! Mihai Bălașa, printre cei care nu merg în cantonamentul din Antalya

Baiaram, Markovic și Cîmpanu, pe un trend descendent 

Este vorba despre Ștefan Baiaram, George Cîmpanu, internaționali de tineret!, și de Jovan Markovic, care în septembrie a bifat primele sale partide oficiale la reprezentativa mare. În ultimele 10 etape, ei s-au înscris pe un trend descedent, deși era mai degrabă de așteptat să profite de forma modestă a coechipierilor.

Cel mai mult a dezamăgit Ștefan Baiaram. Atacantul care tocmai a împlinit 19 ani a bifat 8 apariții, niciuna de 90 de minute, iar la capitolul „realizări” e modestia întruchipată: zero goluri, zero assisturi! În schimb, de prin octombrie, de când și-a oficializat relația cu Cristina Răduț, și ea sportivă de performanță (kickboxing), „strălucește” pe Instagram.

George Cîmpanu părea la un moment dat capabil să-și adjudece postul de titular pe flancul drept al ofensivei. Însă a fost și el „înghițit”, în cele din urmă, de mediocritatea în care s-au complăcut colegii. Are 8 apariții în ultimele 10 etape, a înscris golul de 2-2 la 2-3 cu FCSB, dar de assist-uri nu s-a „lipit”.

În ceea ce-l privește pe Jovan Markovic, „vârful” oltenilor a convins în ultimele 10 runde doar cu modestele Mioveni (5-2) și cu Clinceni (5-0), când a marcat câte un gol. În rest, discret. Ultimele 3 meciuri de campionat ale Universității le-a ratat, urmare a unei accidentări.

17e locul pe care-l ocupă Baiaram în efectivul Craiovei, în ierarhia mediei indicilor InStat a ultimelor 10 etape (219). Cîmpanu e pe 18 (217), iar Markovic, pe 20 (208)

CSU Craiova i-a amendat pe cei 3 

În octombrie trecut, Baiaram, Cîmpanu și Markovic au fost amendați de Universitatea după un incident petrecut în avion, la întoarcerea naționalei de tineret dintr-un stagiu de pregătire efectuat în Spania. Un cititor a semnalat postului Digisport că, în timpul zborului, oltenii au deranjat un cuplu, soț-soție, prin comportamentul lor: 

„Băiatul din fața mea, Cîmpanu, insista să se arunce în scaun necontrolat. Ba îl pălmuia pe cel din dreapta sa, ba pe cel din fața sa. Înjurături adresate colegilor, care le acceptau ca pe niște saluturi. Injurii rasiste la adresa lui Baiaram și Markovic, dar își permit pentru că sunt prieteni. Distracție maximă. Nimeni nu le spune nimic, ca să se calmeze”. 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Vin banii la clubul din Liga 1! 800.000 de euro vor intra în conturi: „Avem încredere că problemele vor fi rezolvate”

Planuri diferite pentru Sorescu la Dinamo » Șefii vor să-l vândă, Stoican să-l „repare”: „Trebuie umblat la moral”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
7kay
7kay  •  04 Ianuarie 2022, 12:18
Postat de sibelius pe 03 Ianuarie 2022, 17:30

Miculescu nu mananca o oala cu sarmale in 10 minute. Miculescu are tot 6 goluri marcate ca si Markovic, dar nu e varf de atac.

Sunt curios la duelurile de 1 vs 1 cum se va descurca Miculescu. Din câte am văzut Markovic este destul de puternic. Statistic Markovic stă mai bine decât Miculescu. Vezi perioadele de joc alee fiecăruia.

sibelius
sibelius  •  03 Ianuarie 2022, 17:30
Postat de 7kay pe 03 Ianuarie 2022, 15:45

Ne raportăm la nivelul campionatelor din vestul Europei. Însă greșim. Pregătirea juniorilor nu este aceeași. Apoi din tineri jucători din liga 1 , cei trei au cifre bune. Nu cred că Miculescu este mai bun decât Markovic. Ori pe arădean îl ridicați în slăvi. Probabil când Markovic va trece peste decesul bunici lui care i-a ținut loc de părinte , altul va fi randamentul. Eu cred că va fi precum Țucudean, la fel de eficient și util naționalei

Miculescu nu mananca o oala cu sarmale in 10 minute. Miculescu are tot 6 goluri marcate ca si Markovic, dar nu e varf de atac.

1.fcu
1.fcu  •  03 Ianuarie 2022, 16:42

In titlu, luati ghilimelele de la gloabelor si puneti-le la "U...Cr...". Sau inlocuiti U...Cr... cu Unirea Mogosoaia, fara ghilimele.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close