FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-2

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // Gigi Becali s-a plictisit să-i facă echipa lui Teja! Patronul FCSB, indicații în direct pentru Papură: „Așa trebuie să joace”

Corneliu Papură
Corneliu Papură

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 11:23

CFR Cluj și CSU Craiova vor juca pe 11 mai în etapa a 9-a din play-off, iar FCSB își pune speranțele în olteni.

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre meciul dintre CFR Cluj și CSU Craiova și i-a dat sfaturi lui Corneliu Papură, antrenorul oltenilor, cu privire la echipa de start.

„Așteptăm să vedem ce e diseară. Poate Astra o bate pe CFR Cluj. Eu sunt sigur că Craiova o bate pe CFR Cluj. Care e problema dacă nu joacă Mihailă și Bancu? Sunt Mateiu, Cicâldău, Fedele, Fortes, Cristea și Bărbuț, care e mai bun decât toți. Eu aș juca cu Cristea, Fortes și Bărbuț în față, în 4-3-3. Cel mai mult mă interesează să joace Cicâldău și Mateiu.

Eu cred în Fortes. Am vorbit cu fundașii centrali și mi-au zis că e greu de marcat și că protejează mingea bine. Dacă s-ar concentra mai mult, ar fi foarte bun. A și slăbit acum. Eu cred că e fotbalist.

Eu voiam să ia galben Nicușor Bancu în meciul cu noi. După aia mi-am seama că e în avantajul meu să nu ia. Am zis «Ce, sunt dobitoc?». ”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

Teja a mutat (iar) după dictare! Acum, FCSB caută fundaș central

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (19)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Mai 2019, 19:04
Postat de suporterucv pe 06 Mai 2019, 14:06

Viseaza degeaba nea Jiji...Craiova va pierde si la Cluj, asa cum a pierdut si cu FCSB, pentru ca pur si simplu nu avem valoare de mai mult !! Aici nu e vorba de meciuri aranjate...pur si simplu nu e valoare !! Dar asa ne place noua romanilor sa vedem fel si fel de conspiratii...

Craiova a fost mai buna ieri ca si FCSB.A pierdut din cauza tantalaului ala de fundas care a faultat aiurea in careu.

kikostel
kikostel  •  06 Mai 2019, 16:24

Dacă Gigi le-ar da indicații prețioase și celor de la CFR, iar aceștia ar fi *** și le-ar urma, ar ieși si CFR pe locul 2. Mai mult, dacă Gigi ar antrena toate echipele din liga I, toate ar ieși pe locuri de la 2 in jos (e demonstrat că Gigi nu poate câștiga campionatul), nu ar câștiga campionatul nicio echipă. La ce fotbal slab avem, ar fi soluția normala.... Deci lasati-l pe Gigi să antreneze toate echipele!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  06 Mai 2019, 14:47

Normaal!Ce Papura nu stie ca Rotaru e "blat"cu Becali?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează