FOTBAL  »  Superliga  »  OCUPAȚIE

FOTO Cu ce se ocupă fiica lui Cornel Penescu, fostul patron de la FC Argeș » Alexandra apare zilnic la TV

Alexandra Penescu / Sursă foto: Facebook +10   FOTO
Alexandra Penescu / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 12:05 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 22:37

Cornel Penescu, fostul patron al lui FC Argeș, s-a retras din viața publică după condamnarea primită în urmă cu aproape 15 ani, dar fiica acestuia are apariții zilnice la TV.

Asta deoarece Alexandra e crainic de știri la o televiziune locală, Argeș TV, post care până nu demult a fost parte din afacerea familiei Penescu. Ex-finanțatorul piteștenilor mai are un copil, Andrei, cel care s-a ocupat o perioadă de FC Argeș după ce tatăl său a fost condamnat. 

În vârsta de 28 de ani, Alexandra a absolvit un liceu de top din Pitești, „I.C. Brătianu”, și lucrează în presă din 2018. Pe lângă televiziune, ea administrează și o firmă de taximetrie, alt business de familie.

Alexandra Penescu / Sursă foto: Facebook
Alexandra Penescu / Sursă foto: Facebook
Alexandra Penescu / Sursă foto: Facebook
Alexandra Penescu / Sursă foto: Facebook
+6 FOTO

Cornel Penescu, condamnat în Dosarul „Mită pentru arbitri”

Cornel Penescu a fost condamnat în mai multe dosare, unul dintre ele fiind și pentru dare de mită arbitrilor din Liga 1. Penescu, afacerist care a stat în spatele gratiilor mai mulți ani, a fost patron al echipei FC Argeș, iar în prezent nu mai are conexiuni cu fotbalul.

Cu ce se ocupă fiica lui Cornel Penescu, fostul patron de la FC Argeș » Alexandra apare zilnic la TV
Cornel Penescu / Sursă foto: Arhivă GSP

Foștii jucători îl laudă pe Cornel Penescu: „Cel mai bun patron pe care l-am avut!”

Iulian Tameș, fost mijlocaș la FC Argeș, mărturisea într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că Penescu a fost singurul patron care nu întârzia cu plata salariilor.

„La FC Argeș m-am simțit foarte bine, din toate punctele de vedere. Cred că, financiar, FC Argeș a fost singurul club unde n-am avut nicio întârziere cu banii. Din punctul meu de vedere, Cornel Penescu a fost cam cel mai bun patron pe care l-am avut

Mă refer la remunerații, nu la ceea ce s-a întâmplat rău cu FC Argeș. Am avut un salariu destul de bun acolo, iar domnul Penescu a fost foarte OK cu mine. Penescu era un om foarte sufletist și foarte înțelegător. La televizor, a părut că îl copiază pe Gigi Becali, dar să știți că a fost un om foarte cuminte. 

Uneori, mai venea prin vestiar. El nu era mulțumit nici dacă băteai cu 3 sau 4 la 0. Ne spunea: „Ce e asta, mă? Așa se joacă?”. Dar când îi plăcea cum a jucat echipa, venea și ne dădea bani în plus”, povestea Iulian Tameș, în interviul acordat Gazetei în 2020. 

Citește și alte știri de actualitate: 

„A interpretat ciudat întrebările mele” » Crina Abrudan, detalii de senzație din spatele camerelor la Survivor + Discuția cu Iftimoaie care a iscat o ceartă

Fostul jucător de la FCSB, star în țara natală » Face senzație într-un concurs muzical

FOTO Cea mai sexy antrenoare din România a transmis un mesaj clar: „Asta e regula numărul 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
johny2003
johny2003  •  12 Aprilie 2023, 20:52

Eram sigur ca autoarea articolului este andra mocanu )))))

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  12 Aprilie 2023, 17:57
Postat de roost.eradevar.at pe 12 Aprilie 2023, 13:32

O noua stire din sport marca geeepe sau cum sa promovezi fara oprire puscariasii sau puscariabilii si pe progeniturile lor. Bravo gesepe , sunteti cei mai buni !!

Iar Penescu cu siguranta urmeaza sa fie invitat la emisiunea " Prietenii lui Ovidiu"...ca doar maestrul este sau a ramas prieten cu toti *** din fotbalul dâmbovițean..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Danpinalty
Danpinalty  •  12 Aprilie 2023, 17:55

"a absolvit un liceu de top"...e top fata, ce mai...atentie sa nu mearga si la "facultate" dupa tac-su, cu atatea businessuri de familie

Vezi toate comentariile (7)
Comentează