FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cu o zi înainte de reunire, Gigi Becali nu ştie dacă are antrenor: "Poţi, Marius?"

Articol de , - Publicat duminica, 09 ianuarie 2011 00:00

Patronul roş-albaştrilor crede că Steaua are lotul perfect pentru cîştigarea campionatului, dar nu e convins că Marius Lăcătuş e tehnicianul capabil să readucă titlul în Ghencea după o pauză de 5 ani.

Becali vrea campionatul şi e convins că lotul îi oferă garanţii că-l poate cîştiga, dar pune la îndoială capacitatea tehnicianului.

Steliştii se strîng mîine în Ghencea ca să pregătească a doua jumătate a sezonului şi Gigi Becali îl presează deja pe Lăcătuş, căruia îi cere să demonstreze că e capabil să cîştige campionatul. După părerea patronului, fotbaliştii lui sînt cei mai buni din România şi doar antrenorul ar putea să tragă echipa în jos!

Gigi crede că schimbările făcute din vară pînă acum, care au adus 20 de jucători noi, au transformat Steaua într-un lot redutabil. "Ţinta e clară: titlul! Fotbalişti buni avem, nici nu-mi fac probleme! Acum să vedem şi ce face antrenorul!", a comentat Becali la GSPTV.

Patronul tot mai plînge după Piţurcă, alături de care crede că ar fi fost campion: "Piţi n-a avut noroc la Craiova, dar pe mine mă încîntă fiecare echipă pe care o antrenează el. Îmi place mult stilul, felul în care o face să joace. E cel mai bun din România, clar!".

"Nu cred c-o să mai pot lucra cu Piţurcă din nou şi îmi pare rău pentru asta, fiindcă e super antrenor!"
Gigi Becali, patron Steaua

MM nu crede
Dacă Gigi îi impune lui Lăcătuş să cîştige titlul, Mihai Stoica n-o vede pe Steaua campioană: "E greu să vorbeşti despre Liga Campionilor cînd eşti pe locul 7, la zece puncte de lider!". Managerul a avut aceeaşi idee şi imediat după finalul turului: "Trebuie să fii lipsit de bun-simţ să mai discuţi despre titlu, în situaţia în care se găseşte Steaua".

N-a cîştigat nimic!
Palmaresul lui Lăcătuş confirmă că Becali are motive să fie reticent faţă de capacitatea antrenorului de a lua campionatul. Au trecut zece ani de cînd şi-a început cariera de tehnician şi "Fiara" n-a cîştigat nici un trofeu! Cel mai aproape a fost de Cupa României, cînd era la Vaslui. Dar a pierdut-o într-o finală cu CFR Cluj, după executarea loviturilor de departajare.

Îl pune la punct şi pe MM
Gigi l-a provocat pe Lăcătuş şi l-a contrat pe Mihai Stoica. Managerului i-a transmis să uite de ideea că i-ar mai trebui încă un goalkeeper, alături de Tătăruşanu şi de Cezar Lungu: "A zis MM că mai vrea un portar? Eu zic că nu mai e nevoie de nici unul şi atunci înseamnă că n-o să mai vină nici un portar şi gata! Ce, am înnebunit, să mai plătesc încă un portar cu 10.000 de euro pe lună, 15.000 cu tot cu taxe, şi să fie rezervă? Dacă e riscant să stăm cu Lungu rezervă, atunci mie-mi place să risc!".

"Nu cîştigi, pleci!"
Becali a schimbat patru antrenori doar din vară pînă acum şi anunţă că va continua să modifice şi lotul, şi conducerea tehnică, ori de cîte ori rezultatele nu vor fi satisfăcătoare: "La Steaua nu ai timp, clar! Nimeni nu are! Dacă nu te impui din prima şi nu ai rezultate, pleci şi vine altul! Florentin Dumitru şi Rădoi au fost printre puţinii oameni de care am fost mulţumit din prima. Dacă pierd bani schimbînd lotul întruna? Şi ce dacă? Am pierdut eu destui şi pînă acum".

4 ani şi jumătate au trecut de la ultimul titlu cîştigat de Steaua. Roş-albaştrii erau antrenaţi atunci de Olăroiu

10 puncte o separă pe Steaua de liderul Oţelul, după 18 etape. Dar în afara gălăţenilor mai sînt alte cinci echipe înaintea "militarilor"

80 de milioane de lei vechi pe lună cîştigă Lăcătuş. Fostul atacant ia bani în plus doar dacă se califică în Liga Campionilor

Lăcătuş e pe 4 în Liga 1
Cu o medie de puncte cîştigate puţin peste 50%, Marius Lăcătuş este pe locul 4 printre actualii tehnicieni din Liga 1. Primul este chiar favoritul lui Gigi Becali, Victor Piţurcă.
Antrenor Procentaj
1. Piţurcă 69,8%
2. Şumudică 54,3%
3. D. Munteanu 53,4%
4. Lăcătuş 52,6%
5. Hizo 51,5%

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
sexilian
sexilian  •  09 Ianuarie 2011, 12:17

gigi tu esti dus rau mai baiete mimi te face nesimtit si tu nici un pac pac se poate?

biiii
biiii  •  09 Ianuarie 2011, 11:56

NU poate Lacatus, e prea slab. Pacat ca o sa faca el pregatirea de iarna...ciobanul ar trebui sa puna piciorul in prag si sa aduca alt antrenor

gazistu
gazistu  •  09 Ianuarie 2011, 10:51

mai dati stiri si despre vaslui, sportul, tg mures nu tot desre steaua ca orikum nu ia titulul, ce nu intelegeti

Vezi toate comentariile (13)
Comentează