FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cum a ajuns Szekely de la "contract pe viaţă cu Steaua" la "pe mafiotul ăsta îl dau gratis la Poli"

Janos Szekely
Janos Szekely

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 31 martie 2011 13:06

Gigi Becali începe "curăţenia" în lotul Stelei, iar primul jucător pe listă este Janos Szekely.

Conflictul dintre cei doi datează încă din 2009, cînd mijlocaşul dreapta l-a iritat pe patron, refuzînd să îşi micşoreze contractul. Acesta nu a acceptat nici măcar transferul la Poli Timişoara, care oferea 800.000 pentru serviciile sale. Deşi Steaua acceptase, transferul a căzut din cauza mijlocaşului, care îşi dorea un salariu mai mare.

Patronul Stelei nu a suportat refuzul şi a început să îl atace cu fiecare ocazie: "Gata cu bătaia de joc la Steaua! M-am săturat de distruşi şi de figuranţi. Szekely nu mai are ce căuta aici!".

" Contract pe viaţă! Nu-l mai critic niciodată"
Janos i-a răspuns pe teren, marcînd un gol important în Europa League, cu Ujpest. Mijlocaşul şi-a intrat în ritm, reuşind să aducă puncte importante în meciurile Poli Iaşi, Gaz Metan, FC Vaslui şi Craiova. Entuziasmat, Gigi Becali l-a iertat pe "şeptar": "Szekely va rămîne toată viaţa la Steaua!"

Exilat la Steaua II
Situaţia s-a reîntors la "normal" în toamna anului trecut, cînd Szekely s-a opus pentru o perioadă micşorării contractului. A fost trimis la "satelit" pînă cînd a semnat o nouă înţelegere cu gruparea "roş-albastră". "La Steaua II pînă la adînci bătrîneţi!", a ameninţat Becali.

"Nu mai are viaţă la Steaua"
Meciul cu Vaslui din acest an l-a readus în colimatorul conducerii. "Un fotbalist de Divizia C! Nu trebuia să-l aduc niciodată", a tunat patronul "militarilor". Conflictul cu doctorul echipei a pus capac. Szekely s-a ales cu referat din partea lui Sorin Cîrţu, iar Gigi Becali e gata să îl cedeze gratis la Poli Timişoara, deşi l-a adus în 2008 pentru 1,5 milioane de euro.

"Szekely era capo di tutti capi, era mafiot, îl dau gratis! Nu accept să înjuri în casa mea", a spus Becali, după care a anunţat că Steaua se va despărţi de el.

1.800.000 de euro este cota lui Janos Szekely, conform transfermarkt.de

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
asasin
asasin  •  31 Martie 2011, 17:11

Sper ca toti suporterii Stelei sa il sustina neconditionat la urmatorul meci pe Szekely! Trebuie sa fim alaturi de el si sa ii aratam ciobanului sustinerea noastra pentru Szekely, nu vine Cartu sa faca referate, daca are de facut asa ceva sa se inscrie la liceu din nou , acolo sigur va avea nevoie de asa ceva.

valerio67
valerio67  •  31 Martie 2011, 15:54

Problema la Steaua va fi intotdeauna atitudinea ignoranta a multor jucatori imbuibati de banet. Szekely e unul dintre ei. Mars afara! De asta, poate sa aduca ciobanu'orice antrenor din lumea asta-echipa nu joaca!

emil74
emil74  •  31 Martie 2011, 15:31
Postat de sslayer pe 31 Martie 2011, 13:51

daca jiji il trimite pe szekey "acasa la el" in ungaria - poate ar trebui si el sa zboare acasa la el - in albania

Corect.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează