FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum a comentat Ousmane N'Doye revenirea la Dinamo: ”Aşa am vrut eu, să mă cazez zilele astea la Rin"

N'Doye a marcat pentru Dinamo 2 goluri în 27 de meciuri de campionat în sezonul 2009-2010
N'Doye a marcat pentru Dinamo 2 goluri în 27 de meciuri de campionat în sezonul 2009-2010

Articol de , - Publicat joi, 22 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 21:53

Dacă nu au reuşit să îl aducă pe Tamaş, dinamoviştii s-au reorientat către un alt băiat rău. Cei de la ASA nu vor însă să-i dea drumul gratis lui N'Doye.

GSP.ro a dezvăluit ieri, în exclusivitate, prezenţa lui Ousmane N'Doye, 36 de ani, la hotelul lui Ionuţ Negoiţă, Rin Grand. Din primele informaţii, conducătorii din Ştefan cel Mare doresc semnarea unui contract valabil pe 6 luni cu opţiune de prelungire.

Surse autorizate susţin însă că mutarea nu va fi una uşoară pentru că cei de la ASA Tg. Mureş, actuala echipă a senegalezului, nu vor sub nici o formă să îl lase pe Ousmane să plece liber, iar "cîinii" nu doresc să plătească sumă de transfer pentru un jucător de 36 de ani.

Astfel, Negoiţă şi Stanciu iau în considerare şi semnarea unui angajament valabil din vară, cînd închizătorul va rămîne liber de contract.

Contactat de reporterii Gazetei, Ousmane a confirmat că se află în Bucureşti, dar a negat negocierile cu Dinamo: "Ce întrebare e asta, frate? Nu am treabă cu Dinamo, eu joc la ASA! Am două zile libere şi aşa am vrut eu, să mă cazez zilele astea la Rin".

14 echipe a bifat N'Doye: Diaraf, ASC Jeanne d'Arc, Toulouse, Lorient, Estoril-Praia, Penafiel, Academica, Al-Shabab, Al-Ittifaq, Vaslui, Dinamo, Astra Ploieşti, Săgeata Năvodari, ASA Tg. Mureş

6 goluri în 11 meciuri a marcat Ousmane în turul campionatului, fiind golgeterul lui ASA

6,55 este media notelor GSP ale lui N'Doye, cea mai mare din tot lotul mureşenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
zidarcornel
zidarcornel  •  23 Ianuarie 2015, 10:51

Mărturia lui ÎMPRUMUT OFERTA rapide și fiabile Martine mare MULTUMESC pentru tine pentru permițându-mi să vorbesc despre doamna Naomi spumă. Acesta este cu adevărat Mesia așa cum ați făcut atât de bine. Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoriile sau de a plati facturile sau de a începe o afacere? Ai un scor redus de credit și este dificil de a obține un împrumut? Vă rugăm să contactați Dna NAOMI Ea a acordat un împrumut de € 85.000 fără dificultate la o rată a dobânzii de 2% pe an, voi răsplăti pe o perioadă de 25 ani și am mai mulți colegi care au primit, de asemenea, împrumuturi de la nivelul său. [email protected]

fangigi
fangigi  •  22 Ianuarie 2015, 16:43
Postat de vasy86le pe 22 Ianuarie 2015, 12:25

N`Doye e mai Dinamovist ca tamas, si m-as bucura sa se intoarca la Dinamo.

:)))))))) da, n2e e dinamovist de mic!

gazistu
gazistu  •  22 Ianuarie 2015, 16:42

e in ultimele 6 luni de contract nu? deci....

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close