FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL "MITĂ PENTRU ARBITRI"

Cum a explicat Gheorghe Constantin banii primiţi de la Penescu: "Mi-a dat bani, dar n-a fost mită!"

În 2009, Constantin şi Penescu au stat la
În 2009, Constantin şi Penescu au stat la "răcoare" mai multe luni

Articol de - Publicat marti, 10 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 23:06

Ieri, la Tribunalul Prahova, Gheorghe Constantin a admis că Penescu i-a oferit 5.000 de dolari.

Procesul în care patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, este acuzat că l-ar fi mituit pe fostul şef al arbitrilor, Gheorghe Constantin, pentru a avea parte de arbitraje favorabile, a mai epuizat un episod. Într-o atmosferă relaxată, cei doi, alături de fostul internaţional Florin Prunea şi de arbitrii Marcel Savaniu, Sorin Corpodean şi Aurelian Bogaciu, au luat loc pe băncile sălii de judecată de la Tribunalul Prahova cu o oră întîrziere.

Gheorghe Constantin a fost singurul audiat, acesta recunoscînd că a primit bani de la Penescu, însă nu ca mită, ci pentru a prelua o funcţie în club. "Urma să fiu preşedinte la FC Argeş după ce mi se încheia mandatul la CCA. Penescu mi-a dat 5.000 de dolari împrumut, ca primă de instalare. Nu este vorba de nici o şpagă!", a declarat "Vîlcea".

"Penescu mi-a dat sub formă de glumă un CD cu înregistarea momentului în care mi-a dat banii. M-a deranjat foarte tare şi i-am returnat banii în 24 de ore" (Gheorghe Constantin, ex-preşedinte CCA)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
craiova007
craiova007  •  23 Februarie 2012, 16:48

Ce curaj au prins astia ... Sper ca judecatorii nu vor fi asa gugustiuci sa ii creada.

gynos7
gynos7  •  10 Ianuarie 2012, 06:13

Mizerii de oameni !!!!! Ce vrajeala de 2 lei....asta cred ca Dragomir sau Sandu l-au sfatuit sa o spuna...cei mai mari excroci penali din Romani mitica dragomir si mircea sanda...daca vrea Basescu sa mai castige alegerila sa-i condamne pe DRAGOLIR SI MIRCEA SANDU la cate 6-7 ani de puscarie cu executare si averi confisate !!!

steaua.libera
steaua.libera  •  10 Ianuarie 2012, 02:07

La cat de slabe sunt anchetele in Romania, fiecare poate sustine orice! Cica s-a suparat si i-a dat a doua zi banii inapoi! Ne lasi?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close