FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Cum au jucat steliştii în ultimul amical dinaintea returului

Foarte probabil, transferul lui Iliev va insemna folosirea lui Gardos la inchidere
Foarte probabil, transferul lui Iliev va insemna folosirea lui Gardos la inchidere

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 09:20

Roş-albaştrii s-au distrat ieri, cu divizionara C din Tunari, scor 11-0, goluri Bilaşco (2), N. Dică (2), Surdu (2), Bonfim, Szekely, Onofraş, Răduţ şi Burdujan . În prima repriză, Lăcătuş a început cu Tătăruşanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Nicoliţă, Ricardo, L. Marinescu, Szekely - N. Dică - Bilaşco. După pauză au jucat C. Lungu (Stanca) - Baciu, Martinovici, Gardoş, Emeghara - Burdujan, Răduţ, Bicfalvi, Szekely - Onofraş - Surdu.

Ce s-a remarcat ieri în jocul Stelei?

1. Lăcătuş a început partida cu cuplul de fundaşi centrali Galamaz - Geraldo, iar Gardoş a fost doar rezervă. Intrat pe teren în partea secundă, fundaşul de 22 de ani a fost folosit tot ca stoper, lîngă Martinovici, chiar dacă după achiziţionarea bulgarului Iliev, cel mai probabil, Gardoş va fi urcat la închidere.

2. În meciul său de debut la Steaua, Burdujan a evoluat în locul lui Nicoliţă în banda dreaptă, şi nu vîrf de atac. Fotbalistul a şi reuşit să marcheze un gol.

3. Cosmin Matei nu a evoluat deloc în amicalul de ieri, el acuzînd o uşoară stare gripală. Lăcătuş a decis să-l menţină pe teren tot meciul pe Janos Szekely, el neavînd la îndemînă o altă soluţie pentru postul de mijlocaş de bandă stîngă.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
drak
drak  •  22 Februarie 2011, 01:09

Nu inteleg de ce nu a jucat Burdujan in banda stanga, el fiind stangaci dar la valoarea lui Lacatus ca antrenor e normal sa nu aibe pic de logica... de 3 mandate tot il forteaza pe Szekely pe stanga si inca nu a realizat ca niciodata nu va da randament acolo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează