FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, MIERCURI, 21:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cum va arăta Dinamo sezonul viitor? Pleacă Dănciulescu, Niculae şi Kone, vin Scutaru, Markus şi Takayuki!

Ionel Danciulescu si Marius Niculae ar putea sa plece de la vara
Ionel Danciulescu si Marius Niculae ar putea sa plece de la vara

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 14:17

Dinamo e la al treilea sezon consecutiv în care nu prinde nici măcar un loc pe podium şi, fără vreun trofeu cîştigat din 2007, miercuri, cu Rapid, din finala Cupei României, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la PRO TV, are şansa să salveze un campionat încheiat cu scandal între jucători, antrenori şi suporteri.

Ca în fiecare vară, de patru ani încoace, "cîinii" vor încerca reconstrucţia. Din iunie, mai mulţi fotbalişti importanţi nu vor mai îmbrăca tricourile roş-albe, iar şefii vor fi nevoiţi să bage adînc mîna în buzunar pentru a forma un lot competitiv. Sau se va merge din nou pe varianta clasică: jucători liberi de contract ce se mulţumesc cu salarii de maximum 10.000 de euro lunar!

Cine mai dă goluri?
Cuplul Dănciulescu - Niculae a ţinut-o pe Dinamo în spate, conform cifrelor. Cei doi au marcat împreună în acest sezon de Liga 1 32 de goluri, adică mai mult de jumătate din totalul golurilor înscrise de "cîini" în acest campionat. Danciu-gol are şanse minime să continue în Ştefan cel Mare, la fel ca şi "Săgeată", cu oferte din Germania şi China.

Pleacă şi "plămînul echipei"
Poate cel mai important jucător de la mijlocul terenului, Djakaridja Kone, nu şi-a prelungit contractul şi speră la o nouă provocare în Franţa sau Olanda, curtat fiind de Marseille, Dijon şi Vitesse.
Adrian Scarlatache va reveni în Azerbaidjan, la Hazar Lankaran, de această dată definitiv, în schimbul a 550.000 de euro, lui Iulian Tameş îi expiră contractul, în aceeaşi situaţie aflîndu-se şi Dorel Stoica. Michel Platini se va întoarce la ŢSKA Sofia, iar Dragoş Grigore este dorit de Universitatea Cluj, dar şi de Petrolul Ploieşti, echipă pe care Florian Walter o va prelua din această vară.

Ce jucători ţintesc "cîinii"
Campania de achiziţii a lui Dinamo pentru sezonul viitor începe cu Adrian Markus (atacant, 19 ani) şi Andrei Florean (mijlocaş, 20 de ani), ambii de la Bihor. Stoperul Politehnicii Timişoara, Cristian Scutaru (25 de ani), va semna şi el cu roş-albii imediat ce va deveni liber de contract după memoriul depus de acesta din cauză că nu şi-a mai încasat banii în Banat din ianuarie! Japonezul Seto Takayuki (26 de ani) este văzut drept înlocuitorul lui Kone în linia mediană, asiaticul fiind dorit de Dinamo şi în această iarnă.

Ce au făcut cei care vor pleca de la Dinamo în acest sezon:

Jucător Meciuri Goluri
Ionel Dănciulescu (35 de ani) 32 13
Marius Niculae (31 de ani) 29 19
Dragoş Grigore (25 de ani) 29 1
Djakaridja Kone (26 de ani) 28 1
Adrian Scarlatache (25 de ani) 22 0
Dorel Stoica (33 de ani) 10 1
Iulian Tameş (33 de ani) 8 1
Michel Platini (28 de ani) 8 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (90)
miky_dinamo191
miky_dinamo191  •  22 Mai 2012, 21:26

Important este sa nu mai aducem jucatori batrani asa cum ii adusesem pe D. Stoica si Tames, jucatori care nu pot aduce un plus echipei si care tin locul in echipa ocupat in dauna unor jucatori tineri de perspectiva!!!

miky_dinamo191
miky_dinamo191  •  22 Mai 2012, 21:26

Atata timp cat vor pleca M Niculae, Danciulescu, C Munteanu, D Stoica, I Tames, Scarlatache, Kone, nici nu va mai conta cine vine in locul lor pentru ca cu siguranta cei care vor veni vor face treaba mai buna decat acestia.

bandoleros
bandoleros  •  22 Mai 2012, 00:16
Postat de biancorossi pe 22 Mai 2012, 00:13

a gresit. ca si grigore cu steaua...))) apoi, cine mai e si zaharia ala?

eu de un sa stiu cine e Zaharia???? poate ne spune mai multe Niculae

Vezi toate comentariile (90)
Comentează