FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL / CORESPONDENŢĂ DIN POIANA BRAŞOV

Cum vor să scape de matineu » Jucătorii Oţelului trag din greu în Poiana Braşov pentru a rămîne în Liga 1

În 2012, Gazale a marcat 3 goluri în 8 meciuri pentru fosta sa formaţie, Universidad Catolica // Foto: Alex Nicodim (Poiana Braşov) +1   FOTO
În 2012, Gazale a marcat 3 goluri în 8 meciuri pentru fosta sa formaţie, Universidad Catolica // Foto: Alex Nicodim (Poiana Braşov)

Articol de - Publicat duminica, 20 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 19:21

La două puncte peste ultimul loc ce duce în liga secundă, gălăţenii trag tare în Poiană şi-şi pun speranţele în ultimele achiziţii, chilianul Gazale şi românii Astafei, Zaharia şi Vancea.

La cîţiva paşi de indicatorul ce arată că intri în Poiana Braşov, Oţelul pregăteşte asaltul din sezonul de primăvară, în care vrea să risipească emoţiile întrucît campioana 2011 a României este la doar două puncte deasupra ultimului loc retrogradabil. Baza se pune în nou-veniţi.

Chilianul Gazale, 28 de ani, care joacă în spatele vîrfurilor, are experienţa a 9 prezenţe lîngă Alexis Sanchez la "naţionala" ţării sale, dar şi a meciurilor în Copa Libertadores. A fost "vînat" încă din septembrie de gălăţeni, iar luna trecută a semnat din postura unui jucător liber de contract.

Sud-americanului i se alătură Astafei (ex-Gaz Metan, 8 goluri pentru medieşeni) şi foştii severineni Zaharia (două goluri în 19 etape în toamnă) şi Vancea (5 goluri în 16 runde). Există discuţii, zvonuri mai degrabă, că Petre Grigoraş s-ar putea întoarce la Galaţi, dar pînă atunci Viorel Tănase, ajutat de Tudorel Pelin, îi chinuiesc pe jucători cu pante, alergări, pe pantele superbe din staţiune.

Lotul Oţelului din Poiană

Portari: Brăneţ, Grahovac, Simaitis
Fundaşi: Cîrjă, Cojoc, Sg. Costin, S. Ilie, Z. Ljubinkovici, Murgoci, Perendija, D. Popescu, Sîrghi, Sipovici
Mijlocaşi: Adăscăliţei, Astafei (Gaz Metan), Băjenaru, Benga, Cucu, I. Filip, G. Giurgiu, Gohoreanu, L. Iorga, I. Neagu, Al. Zaharia (CS Severin)
Atacanţi: Didi, Gazale (venit liber de contract), Inkango, G. Paraschiv, Tudorie, Vancea (CS Severin)
* Punosevac şi Cucu au plecat la FCM Tîrgu-Mureş, Stromajer nu mai intră în planurile gălăţenilor, iar Pena şi Rîpă sînt în conflict cu conducerea, pentru că nu-şi extind contractele scadente în vară.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
andystar
andystar  •  20 Ianuarie 2013, 15:22
Postat de faurul_pamantului pe 20 Ianuarie 2013, 03:20

parerea mea e alta, dar stai ca pena si rapa n-au plecat,,))

Nu ma interseaza parerea ta !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Ianuarie 2013, 08:09

Sunt ca si scapati de retrogradare ....

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  20 Ianuarie 2013, 03:20
Postat de andystar pe 20 Ianuarie 2013, 01:25

Dupa cele 3 plecari ale lui Stromajer,pena si Rapa a slabit rau Otelul !

parerea mea e alta, dar stai ca pena si rapa n-au plecat,,))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează