FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 17:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Cum vrea Gigi Becali să ia titlul cu Steaua? Cu jucători retrogradaţi! :S

Dorinel Popa, Raul Rusescu şi Mihai Costea, achiziţiile Stelei
Dorinel Popa, Raul Rusescu şi Mihai Costea, achiziţiile Stelei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 18 mai 2011 12:19

Managementul Stelei ridică semne de întrebare odată cu apropierea finalului de sezon 2010/2011 în Liga 1. După o stagiune în care Steaua a înregistrat cele mai proaste cifre din istorie şi a trecut, rînd pe rînd, pe lîngă toate obiectivele propuse vara trecută, clubul din Ghencea vrea să se întărească în vedea sezonul viitor.

Politica de transferuri a Stelei nu impresionează însă pe nimeni. Gigi Becali a bătut palma deja cu 4 jucători noi, dar 3 dintre aceştia vin de la echipe care au retrogradat din Liga 1.

CONTINGENTUL CRAIOVA
Mai întîi, Steaua s-a înţeles cu Mihai Costea, fratele mai mic al vedetei de la Craiova, iar pentru vîrful oltean Gigi Becali s-a angajat să plătească nu mai puţin de 1,5 milioane de euro. Suma nu pare să se justifice dacă ne uităm la cifrele lui Costea: 25 de meciuri şi doar 2 goluri marcate! Lipsa de eficacitate a vîrfurilor Craiovei a pecetluit soarta Universităţii, care a retrogradat în liga secundă pentru a doua oară în istorie.

Tot pe filiera Craiova ar putea ajunge în Ghencea alţi doi fotbalişti: Ovidiu Dănănae şi Andrei Prepeliţă. Mititelu caută acum să vîndă ce a mai rămas valoros în curtea Craiovei şi aşteaptă o ofertă concretă de la Gigi Becali pentru cei doi.

STEAUA VREA ÎN EUROPA CU JUCĂTORI DE LOCURILE 13-17
Echipa din Ghencea şi-a asigurat serviciile mijlocaşului Dorinel Popa de la Brăneşti, dar şi ale vîrfului Raul Rusescu, de la Unirea Urziceni.

Rusescu a fost unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi din Liga 1 în ultimii ani, fiind unul dintre puţinii jucători de valoare rămaşi la Urziceni după dezintegrarea echipei formate de Dan Petrescu. Pentru un vîrf însă, Raul Rusescu (23 de ani) marchează cam puţin: doar 3 goluri în 28 de meciuri în acest sezon.

Dorinel Popa (23 de ani), a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Victoriei Brăneşti, echipă care a retrogradat, la fel ca şi Urziceniul, în eşalonul secund. În 29 de partide, Popa a marcat de 3 ori, dînd şi 4 pase decisive. VIDEO >> Vezi aici un gol marcat din lovitură liberă de către Popa!

În fine, un alt jucător antamat de Steaua pentru sezonul viitor este tînărul fundaş dreapta Gabriel Matei (Pandurii Tg Jiu), care ar urma să-l înlocuiască în flanc pe Ifeanyi Emeghara, al cărui contract expiră la vară. 5.40 este media notelor lui Matei în acest sezon, în condiţiile în care echipa gorjenilor s-a salvat la limită de la retrogradare, în ultimele 3 etape.

VOR PLAYMAKER
Steaua a mai pus ochii pe un fotbalist care a retrogradat din Liga 1 în acest sezon. De această dată însă, valoarea sa este incontestabilă, de vreme ce Tibi Bălan a atras multe priviri pe vremea cînd juca în Champions League cu Unirea Urziceni. Bălan s-a săturat să joace la Sportul şi vrea să vină în Ghencea:

"Sînt oameni de fotbal care mă apreciază, patroni. Probabil că fiecare are ochiul format pentru fotbal din moment ce investeşte. Eu am rămas la Sportul din conjunctură, pentru că meritam să joc în altă parte anul acesta. Din punctul meu de vedere, mi-am făcut treaba şi d-aia s-a ajuns ca majoritatea echipelor să mă contacteze. Discuţii au fost tot timpul, dar nu pot să vă dau nume. Sînt cluburi din primele 10 echipe ale campionatului", a spus Tibi Bălan.

Citește și:

Krasniqi pleacă de la Rapid! Dan Șucu dă o mare lovitură financiară, impresarul a confirmat acordul
Superliga
Krasniqi pleacă de la Rapid! Dan Șucu dă o mare lovitură financiară, impresarul a confirmat acordul
După Panduru, și Mihai Stoica schimbă televiziunea la Euro 2024 » A semnat și Reghecampf
Fotbal
După Panduru, și Mihai Stoica schimbă televiziunea la Euro 2024 » A semnat și Reghecampf
Corina Caragea, abordată de un superstar la finala Champions League » Replica fotbalistului a șocat-o: „Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine!”
Liga Campionilor
Corina Caragea, abordată de un superstar la finala Champions League » Replica fotbalistului a șocat-o: „Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine!”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (1)
claudiuhrituleac
claudiuhrituleac  •  18 Mai 2011, 12:10

comedie totala in curtea oierului....ghencea :)))))) auzi cu cine vrea oierul sa ia titlu..... Costea, Popa, ala de la urziceni ce a dat 3 goluri in 30 de meciuri, balan , prepelita ...retrogradati, clubberi etc succes MM si Behehehe

Vezi toate comentariile (1)
Comentează