FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cumpărături de la ”tricolorii mici” » Dinamo vrea doi jucători de la naţionala Under 21

În urmă cu un an, Peteleu a fost în atenția Vasluiului, dar transferul a căzut după ce Bistrița a solicitat 500.000 de euro. În iarnă a plecat gratis la Tîrgu Mureș
În urmă cu un an, Peteleu a fost în atenția Vasluiului, dar transferul a căzut după ce Bistrița a solicitat 500.000 de euro. În iarnă a plecat gratis la Tîrgu Mureș

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 20:35

Dinamo încearcă să transfere pînă în vară un fundaş stînga, aşteptînd ultime răspunsuri de "afară", dar se gîndeşte şi la proximul mercato, dorindu-i pe Andrei Peteleu (Tîrgu Mureş) şi pe Leonard Manole (Argeş), ambii la selecţionata U 21.

Cornel Ţălnar aşteaptă în aceste zile un semn din partea lui Ionuţ Negoiţă care i-a promis să-i aducă un fundaş stînga la echipă. Au rămas în atenţia "cîinilor" sîrbul Jovanovici, ex-Vojvodina, şi italianul Rullo, ex-Modena. Însă roş-albii se gîndesc şi la viitor, mai exact la proxima perioadă de mercato, pe care nu vor s-o mai trateze superficial, aşa cum s-a întîmplat în iarnă.

Bucureştenii au pus ochii pe doi tineri, care evoluează în liga secundă a României, dar care sînt componenţi ai selecţionatei Under 21. Este vorba despre fundaşul dreapta Andrei Peteleu, 20 de ani, de la FCM Tîrgu Mureş, şi mijlocaşul stînga Leonard Manole, 19 ani, de la FC Argeş, ambii colegi ai lui Nica la lotul naţional.

Dinamoviştii îi urmăresc pe cei doi de trei ani, avînd referinţe despre ei încă de cînd erau la primele reprezentative de juniori. Peteleu a şi jucat în toamnă împotriva "cîinilor", cînd era la Gloria Bistriţa, şi a cîştigat cu ardelenii pe Naţional Arena, iar în această iarnă a semnat cu Tîrgu Mureş, unde a şi debutat. Manole a marcat un gol în 12 meciuri pentru argeşeni, care ocupă locul 7 în Seria B2.

175.000 de euro este cota lui Manole conform transfermarkt.de

500.000 de euro este cota lui Peteleu conform transfermarkt.de

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Negoiţă, la "Tribuna Zero"
Diseară, de la ora 22:30, Ovidiu Ioaniţoaia are programată emisiunea "Tribuna Zero" la Radio EuropaFM, iar invitat este noul şef suprem al "cîinilor", acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă (foto). Cei interesaţi să dialogheze în direct cu numărul 1 de la Dinamo sînt aşteptaţi să sune la numărul de telefon 0372.069.599.

Şi asiaticii îl laudă pe Danciu-gol
Chinezii de la Shandong Luneng n-au uitat de Ionel Dănciulescu, care în 2005 a evoluat pentru actuala formaţie a lui Marius Niculae. Danciu-gol a marcat de 15 ori în 33 de partide, în toate competiţiile, pentru "portocalii". Asiaticii au aflat de faptul că fostul lor jucător tocmai a bifat meciul cu numărul 500 în prima ligă românească şi i-au pregătit un trofeu, pe care "Săgeată" o să i-l aducă la Bucureşti.

Lupescu chemat în "haită"
Ionuţ Lupescu, 44 de ani, membru în Comisia Tehnică a FIFA, a vorbit laudativ despre preluarea puterii la Dinamo de către Ionuţ Negoiţă, iar acesta n-a rămas dator şi a spus că l-ar dori pe fostul mijlocaş de glorie al "cîinilor" înapoi, în Ştefan cel Mare. "Voi face şi reforme la Dinamo. Staff-ul executiv vreau să-l formez din oameni din acest domeniu, de preferat dinamovişti, cum sînt Ionuţ Lupescu şi Mircea Lucescu. Ar fi o onoarea ca domnul Lucescu să ne ajute într-un fel sau altul, dînsul a promis c-o va face".

Inbox
- Cu două selecţii la activ, portarul de rezervă al "cîinilor", Kristijan Naumovski, 24 de ani, a fost convocat la prima reprezentativă a Macedoniei, care întîlneşte, vineri, Belgia. Goalkeeper-ul n-a mai jucat un meci oficial de pe 19 octombrie 2012, Dinamo - Bistriţa 1-2.
- Dinamoviştii pleacă din această dimineaţă pînă duminică într-un stagiu de pregătire montan la Poiana Braşov.
- Ion Crăciunescu a declarat ieri la DigiSport că arbitrul Radu Petrescu a procedat corect, validînd reuşita lui Axente la Ploieşti, deşi gazdele au acuzat vehement un henţ la atacant: "Dinamovistul foloseşte mîna spre a-şi apăra faţa. Dacă eram eu arbitru, procedam la fel ca şi «centralul» partidei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
adimutu14
adimutu14  •  19 Martie 2013, 16:46

Sa dea Dumnezeu! Dar nu mai am eu incredere in stirile de transfer a lui Dinamo de o perioasa buna de timp:-j

gymd
gymd  •  19 Martie 2013, 15:30

Doamne ajuta sa vina Ionut Lupescu si Mircea Lucescu, mai asteptam si alti dinamovisti dar cu mentalitate pe care o gandesc doar oamenii normali

montana0707
montana0707  •  19 Martie 2013, 12:07
Postat de ncaeu pe 19 Martie 2013, 11:39

LUpta deoarece !

O sa te sustinem

Vezi toate comentariile (12)
Comentează