FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Curăţenie în Giuleşti » Dinu Gheorghe s-a pus pe treabă la Rapid: trei jucători au plecat, alţi trei sînt presaţi să renunţe la clauze

Coman ar putea fi sacrificat dacă nu acceptă să renunțe la clauza de creștere anuală a salariului
Coman ar putea fi sacrificat dacă nu acceptă să renunțe la clauza de creștere anuală a salariului

Articol de - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 22:51

Dinu Gheorghe a dat afară trei jucători şi face presiuni asupra altora, ameninţîndu-i că nu vor mai prinde echipa, dacă nu renunţă la o clauză din contract.

Noua conducere a clubului din Grant a început deja să se facă simţită. Dinu Gheorghe pregăteşte o revoluţie în vestiar în pauza de iarnă, cînd intenţionează să schimbe cel puţin jumătate din actualul lot.

Primele victime au fost fundaşul Andrei Dăruială, mijlocaşul Sebastian Cojocnean şi atacantul moldovean Nicolae Milinceanu. "Vamă" nu se va opri aici. Preşedintele giuleştean intenţionează să oprească doar aproximativ 10 fotbalişti dintre cei care sînt în prezent legitimaţi la Rapid.

Presiuni la Coman, Martin şi Drăghia
Pentru a face rost de bani de salarii la iarnă, cînd intenţionează să aducă fotbalişti noi, Dinu Gheorghe doreşte să scadă din lefurile celor de acum.

Astfel, Alexandru Coman, Virgil Drăghia şi Mădălin Martin sînt presaţi să renunţe la o clauză din contract conform căreia salariul lor creşte de la an la an cu aproximativ 25 la sută.

"Lista jucătorilor care pleacă se face pe parcurs, în funcţie de cei care confirmă şi cei care nu o fac. Au mai rămas trei jocuri. Fotbaliştii trebuie să arate că merită să poarte tricoul Rapidului" (Marian Rada, antrenor Rapid)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 02:00
Postat de karpov.anatoli pe 24 Noiembrie 2014, 13:14

Mie nu-mi place Dinu Vama. Insa e bun! Nu doar rezultatele Rapidului, ci al tuturor echipelor pe unde a trecut... Asadar, ciocu' mic amatorilor, ssssst.

da, asta am postat si eu la prima vedere. si imi mentin opinia initiala. la iarna vor aduce ei cativa jucatori buni si cred ca rapid va incepe sa joace altceva si va urca in clasament, incet dar sigur.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:58
Postat de refire pe 24 Noiembrie 2014, 11:54

Foarte bine !!! Ne trebuie jucatori de calitate , nu un lot numeros !

exact.

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  24 Noiembrie 2014, 13:14

Mie nu-mi place Dinu Vama. Insa e bun! Nu doar rezultatele Rapidului, ci al tuturor echipelor pe unde a trecut... Asadar, ciocu' mic amatorilor, ssssst.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează