FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Curăţenie" pe gustul fanilor » Steaua a scăpat de toţi jucătorii problemă

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 ianuarie 2014 23:59

Steaua s-a despărţit în această iarnă de 6 jucători. Doru Bratu, Mihai Costea, Stefan Nikolici, Adrian Cristea, Gabi Matei şi Leandro Tatu nu vor mai face parte din lotul lui Laurenţiu Reghecampf din a doua parte a campionatului.

Practic, toţi cei 6 jucători de care Steaua a scăpat, erau nu numai pe lista neagră a antrenorului, ci şi a fanilor.

Steaua s-a despărţit în această iarnă de 6 jucători. Doru Bratu, Mihai Costea, Stefan Nikolici, Adrian Cristea, Gabi Matei şi Leandro Tatu nu vor mai face parte din lotul lui Laurenţiu Reghecampf din a doua parte a campionatului.

Practic, toţi cei 6 jucători de care Steaua a scăpat, erau nu numai pe lista neagră a antrenorului, ci şi a fanilor.

Trecut rapidist, prezent murdar

Doru Bratu (24 de ani) nu a fost privit cu ochi buni de către fani de cînd a păşit pentru prima dată  în Ghencea.

Trecutul său de la Rapid , iar apoi evoluţiile puţine şi modeste, l-au adus în gura suporterilor.

Meciul cu Viitorul, care a fost suspectat de aranjament a fost picătura care a umplut paharul. Atunci, fundaşul central a fost depăşit de orice adversar pe care l-a avut în faţă.

Jucătorul a mai fost păstrat doar 6 luni, perioadă în care a avut din nou evoluţii modeste şi a fost vîndut la Pandurii pentru 100.000 de euro.

Escapadele nocturne l-au dărîmat

Ajuns în Ghencea ca o mare speranţă, Stefan Nikolici (23 de ani) a dezamăgit crunt. Deşi atacantul a marcat cîteva goluri importante, numeroasele beţii şi scandaluri provocate i-au venit de hac.

Fanii îl apostrofau de fiecare dată cînd era schimbat, lucru care se putea observa şi pe pagina sa de Facebook, unde avea mereu dispute cu aceştia.

Matei cunoscut doar pentru relaţia cu Pamfile

600.000 de euro a plătit Steaua pentru Gabriel Matei (23 de ani) celor de la Pandurii. Fundaşul dreapta nu s-a evidenţiat decît pentru relaţia cu Mădălina Pamfile, fostă asistentă tv la "Un show păcătos".

Accidentările numeroase, dar meciurile foarte slabe făcute în tricoul roş-albastru, l-au făcut să devină unul dintre cei mai contestaţi jucători din lotul Stelei, fiind şi ţinta glumelor fanilor.

Matei se află în cantonament cu echipa în Spania, însă are mari şanse de a pleca la Viitorul Constanţa.

"Prinţul" ironiilor

Adrian Cristea (30 de ani) nu a fost acceptat nici o clipă. Trecutul dinamovist şi scandalurile în care a fost implicat din cauza Biancăi Drăguşanu, l-au dus pe mijlocaş în gura fanilor.

Nici evoluţiile nu l-au ajutat pe mijlocaşul centra, deşi Laurenţiu Reghecampf i-a acordat numeroase şanse de a se remarca.

"Nilă" a uitat fotbalul

Mihai Costea (25 de ani) era unul dintre preferaţii patronului în momentul venirii la Steaua.

Relaţia tumultuoasă a atacantului cu Daniela Crudu şi evoluţiile foarte slabe în tricoul Stelei l-au şters pe acesta şi din lista preferaţilor patronului, dar şi a fanilor, deşi a reuşit să înscrie împotriva marii rivale, Dinamo, chiar în "Ştefan cel Mare".

Protejat de MM, ignorat de fani

Tatu (31 de ani) a fost primit cu mult optimism în Ghencea. Golurile din primele sale meciuri la Steaua i-au făcut pe fani să spere că Steaua şi-a găsit marcator.

Nu a fost deloc aşa, atacantul a dezamăgit crunt atît în primul său mandat la Steaua, cît şi în al doilea. Fanii nu l-au menajat nici pe el, deşi era unul dintre preferaţii lui MM.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (39)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Ianuarie 2014, 16:20

Piovvacari, e pe picior de plecare....

travk
travk  •  14 Ianuarie 2014, 10:00

cea mai buna campanie de transferuri din ultimii ani, chiar au plecat toate verigile slabe, sunt curios cum o sa jucam fara Tatu sau Nikolici, daca nu era Nikolici umileam cainii cu cel putin 5-1 in tur....dar a dat idiotu ala numa pe langa minge singur cu portarul....sa vedem in retur cand o sa joace Keseru si Piovacarri, va fi macel!!

van_daame
van_daame  •  14 Ianuarie 2014, 08:56

Haideti fratilor, ca-i ora 9 deja... Nimic pe ziua de azi? Nimic despre Australian Open?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează