FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 2-1

Da Silva la pătrat » Erico şi-a adus şi fratele geamăn la Pandurii

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2013 20:56

Erico da Silva şi-a adus şi fratele geamăn la Pandurii, afirmînd că visează să joace împreună pentru gorjeni pe marile stadioane ale Europei


Da, vedeţi bine, sînt gemeni identici! Cu aparate dentare la fel, freză la fel, chiar şi cu o pereche de cercei împărţită frăţeşte, pentru fiecare ureche stînga. Doar la haine se mai face deosebirea. Erico Constantino da Silva este titular incontestabil în formaţia Pandurilor şi l-a adus la Tîrgu-Jiu şi pe Elton Constantino da Silva.

Amîndoi au 24 de ani, doar că fratele mai cunoscut, Erico, fundaş central, se pregăteşte deja de grupele Europa League, o premieră şi pentru el, şi pentru gorjeni. Elton e mijlocaş defensiv, îşi aşteaptă rîndul la celebritate, măcar pe plan local. "E un băiat talentat, visăm să jucăm pentru Pandurii pe marile stadioane ale Europei", a explicat fundaşul. "Erico este modelul meu în fotbal, dar şi în viaţă", a spus şi închizătorul.


"Vrem să facem show cu Dnepr, cred că putem realiza un meci mare. Vom încerca să punem presiune pe adversar, sper ca spectatorii de la Cluj să ne susţină"
Erico da Silva, fundaş Pandurii

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  16 Septembrie 2013, 14:51

intersant !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează