FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dan Alexa și-a luat jucătorii la țintă de la primele antrenamente: „Butean să nu uite că Astra i-a dat valoare”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 11:56

Dan Alexa a efectuat deja două antrenamente la cârma Astrei, iar astăzi a vorbit în premieră despre proiectul de la noua sa echipă. Antrenorul le-a transmis un mesaj și jucătorilor care au înaintat memorii la FRF pentru a deveni liberi de contract.

„Cu siguranţă, Astra este cea mai bună echipă pe care am antrenat-o. Am pregătit echipe din Liga I care s-au bătut la evitarea retrogradării, Poli Timişoara, ASA Târgu Mureş, Chiajna, Dunărea Călăraşi.

Este o echipă de play-off, cu jucători de calitate. Vor mai veni jucători săptămâna viitoare. Ştiţi foarte bine, avem nevoie de întăriri. Sigur vor pleca şi alţi jucători care au decis să nu mai continue aici. Este o mare provocare pentru mine şi îmi doresc să reuşesc”, a declarat Dan Alexa.

Antrenorul, care a plecat de la Dunărea Călărași după ce a retrogradat-o, s-a luat și de jucătorii Astrei care au depus memorii la FRF pentru a deveni liberi de contract.

„Sunt jucători care şi-au depus memorii, Cestor, Mrzljak. Butean are un memoriu pe rol, îmi doresc foarte mult să rămână Butean. Butean, din punctul meu de vedere, trebuie să înţeleagă că Astra i-a oferit foarte mare sprijin.

Practic, Butean a jucat un retur şi a jucat foarte bine. Trebuie să înţeleagă problemele care au fost, dacă mă întrebaţi pe mine, şi trebuie să mai rămână cel puţin un an, pentru că Astra i-a dat valoare, l-a făcut Butean din ziua de azi, dar vom vedea ce va fi zilele următoare”, a adăugat Alexa.

Vezi și:

FOTO E oficial! Dan Alexa a semnat cu Astra Giurgiu

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
958984520821048
Sorin Dreyer  •  15 Iunie 2019, 08:20

Jijica,ce mai stai? Ataca,ia-i pe Butean,Cestor si Mrzliak,nu mai sta pe ganduri,ca sunt cei mai buni de la Astra!Ia-i,sa-i ai acolo ca nu se stie cu Lupu! Parca vad ca pana la Craciun,jumate din echipa,sunt accidentati! Are proptele mari Lupu asta,la orice echipa era dat de mult afara si fara preaviz,nu intelege nimeni de ce tii cu dintii de El! Sau Mimisor este propteaua? Pai Lupu la stana nu prea merge,nea Jiji,de ce nu il asculti matale pe Iliuta,ca e destept si stie,ia-ti preparator fizic bun,si vei castiga Campionatul!!!

749913671784643
Razvan Marcel  •  14 Iunie 2019, 19:28

Butean are valoare, nu ia dat Astra valoarea. Pana la urma un fotbalist tânăr ca el are nevoie de bani.

caminero
caminero  •  14 Iunie 2019, 13:46

Hai că-i retrogradează și p-ăștia. Doar s-a mutat ceva mai în amonte pe Dunăre, de la Călărași la Giurgiu. Păcat că Drobeta și Galațiul s-au desființat, că le miluia și pe alea ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close