FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„A doua zi îl dădeam afară!” » Porumboiu, devastator cu Dan Petrescu: „De noaptea minții! S-a descalificat”

Dan Petrescu // foto: Imago Images
Dan Petrescu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 16:19 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 17:44

Adrian Porumboiu (72 de ani), fost arbitru și patron al clubului FC Vaslui, a descris una dintre schimbările făcute de Dan Petrescu în CFR Cluj - FCSB 1-1 drept „de noaptea minții”. Porumboiu spune că l-ar fi dat afară pe „Bursuc”, dacă acesta ar fi fost antrenor la echipa sa.

Duminică seara, în CFR Cluj - FCSB, Dan Petrescu a efectuat o schimbare curioasă în minutul 76 al meciului, la scorul de 1-1, când l-a aruncat în luptă pe mijlocașul defensiv Ovidiu Hoban, ajuns la 40 de ani.

Astfel, pentru câteva minute, Hoban a făcut pereche în linia de mijloc a „vișiniilor” cu alt veteran, Ciprian Deac, în vârstă de 37 de ani.

Adrian Porumboiu, fost patron în Liga 1, consideră această situație a fi „de noaptea minții”. Și susține că l-ar fi dat afară pe Dan Petrescu dacă acesta ar fi fost antrenor la echipa sa, având în vedere cât de importantă era victoria.

„Bombă” în fotbal: meciul lui Dinamo, anchetat de FRF și de autorități. Steliano Filip, nume principal în dosarul de pariuri suspecte
DINAMO
„Bombă” în fotbal: meciul lui Dinamo, anchetat de FRF și de autorități. Steliano Filip, nume principal în dosarul de pariuri suspecte

Adrian Porumboiu, devastator cu Dan Petrescu după CFR Cluj - FCSB : „Nu mai era la echipă a doua zi!”

„Mi se pare nu neverosimil, ci de noaptea minții să te bați la titlu și să joci cu doi jucători care au peste 75 de ani împreună! Ce să ne spună Dan Petrescu, pe care l-am apreciat... nu am nimic cu Hoban, dar ce poate aduce în plus din punct de vedere ofensiv?

E un jucător modest, totuși, toată viața a fost așa. Nu a ieșit în evidență prin execuții, o pasă filtrantă. Nu poți câștiga campionatul așa, jocul e bătrânesc.

Probabil cei de la CFR se gândesc să mai scoată din pagubă dacă-l vând pe Hoban (n.r. - ironic). Nu poți, te descalifici... nu vreau să fiu răutăcios cu Dan Petrescu, dar e dezamăgitor să vezi asemenea schimbări.

Nu vreau să epatez, dar dacă eu aveam echipă și antrenorul făcea schimbarea pe care a făcut-o Dan Petrescu, a doua zi nu mai era acolo! Prostești fotbalul. Dar mă rog, e treaba lor...”, a afirmat Porumboiu la Fanatik.

Cu Hoban pe teren în ultimul sfert de oră, CFR Cluj nu a găsit golul victoriei. A rămas 1-1, iar distanța față de liderul Farul s-a mărit la 4 puncte. CFR nu a câștigat până acum în play-off, unde a înregistrat 3 egaluri, cu Rapid (2-2), CSU Craiova (1-1) și FCSB (1-1).

Mai multe știri din Liga 1: 

Dragomir tună: „E bătaie de joc ce face Rapid!”

Cât plătește FCSB după ce suporterii au vandalizat băile de la stadionul din Sfântu Gheorghe: „Au fost foarte corecți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
dinamo100
dinamo100  •  13 Aprilie 2023, 10:22

Porumboiu da lectii de antrenorat! Mai bine ar tacea.

Moshu
Moshu  •  12 Aprilie 2023, 22:09
Postat de leu.mr pe 12 Aprilie 2023, 20:18

Iar comenteaza unii aiurea pe aici. Pai Porumboiu are dreptate !!! Tie iti trebuie victorie si tu il introduci pe Hoban ???

Mai aiurea ca tine nu comenteaza nimeni bre telighentule ! Cind ai nevoie de victorie si...pierzi...nu-i mai bun un egal sanatos ? Habar n-ai dar te trezesti scriind !!

10iul73
10iul73  •  12 Aprilie 2023, 21:24

Porumboiu pt mine este un Mitica 2,un alunecos..nu l am suferit niciodată dar acum are dreptate..

Vezi toate comentariile (20)
Comentează