FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Piedică! De ce întârzie numirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj » Șanse mici să stea pe bancă la derby-ul cu FCSB

Dan Petrescu, pe banca celor de la CFR Cluj, în 2022, foto: Cristi Preda / GSP
Dan Petrescu, pe banca celor de la CFR Cluj, în 2022, foto: Cristi Preda / GSP

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 13:24 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 14:18

Dan Petrescu, 56 de ani, trebuie să închidă situația financiară cu coreenii de la Jeonbuk, fiindcă mai are de luat bani de acolo. Abia apoi va sosi la Cluj Napoca, pentru ultimele discuții cu Neluțu Varga pentru a prelua CFR.

Dan Petrescu, 56 de ani, rămâne prima opțiune pentru viitor la CFR Cluj, patronul Neluțu Varga dorind să reintre cât mai curând posibil în lupta pentru titlu. Totuși, sunt șanse reduse ca SuperDan să stea pe bancă duminică la derby-ul cu FCSB, din Gruia!

Așa cum GSP.ro a informat încă de ieri, Dan Petrescu este așteptat zilele următoare la Cluj Napoca pentru discuția finală cu finanțatorul grupării, este deschis unei noi colaborări, așa cum și ardelenii îl consideră principala opțiune pentru ca echipa din Transilvania să ajungă din nou în grupele unei cupe europene și să fie iar pe locul 1 în Superligă.

Salariul care spulberă Superliga! Dan Petrescu devine cel mai bine plătit antrenor din România
CFR CLUJ
Salariul care spulberă Superliga! Dan Petrescu devine cel mai bine plătit antrenor din România

Dan Petrescu, cel mult spectator duminică, împotriva FCSB?

Însă Dan Petrescu mai are de închis situația personală din Coreea de Sud, cu Jeonbuk, una dintre forțele țării, încă nu a ajuns la un acord total privind încheierea colaborării. Plătit cu 1,5 milioane de dolari pe an în Asia, SuperDan trebuie să închidă situația financiară cu Jeonbuk, sunt clauze clare în contractul individual.

Astfel că, pe mai departe, de pregătirea formației ardelene se vor ocupa Francisc Dican și Ovidiu Hoban. Ultimul va rămâne în staff-ul tehnic al lui Dan Petrescu, cu siguranță.

4trofee de campion a câștigat Dan Petrescu cu CFR Cluj

Bogdan Mare a explicat care e situația lui Dan Petrescu: „Este încă în Coreea"

Dan Petrescu are de încasat o sumă uriașă de bani din partea sud-coreeniilor pentru faptul că i-a fost reziliat contractul.

„Nu chiar, nu vine așa vijelios cum scriu ziarele. E clar că există o coincidență și o întâmplare care-l aduc aproape de CFR, plecarea lui Adi, iar ziua următoare Dan a ajuns la un acord să rezilieze contractul.

Dan Petrescu a făcut performanțe la CFR Cluj, este iubit de fanii CFR-ului, are relații bune cu patronul clubului și cu toți cei din cadrul clubului.

Tot ce a apărut în presă, am văzut și eu că a semnat, că ajunge la Cluj, că are salariul făcut, nu este adevărat. Eu vă zic exact cum este situația. Dan încă este în Coreea, încă nu a reziliat contractul cu cei de acolo, mai are de discutat termenii rezilierii", a declarat Bogdan Mara, la Digi Sport.

Mara a fost campion la Urziceni, în 2009, cu Dan Petrescu antrenor.

CFR Cluj îl așteaptă oricând pe Dan Petrescu: „Poate vrea din vară, poate vrea și el o vacanță"

Dan Petrescu este așteptat cu brațele deschise în Gruia. Fie acum, fie imediat după finalul sezonului. Totul depinde și de rezultatul etapei de duminică, FCSB fiind în acest moment, după trei etape de play-off, la 10 puncte în fața "feroviarilor".

"Cât matematic există șanse... Voi îl știți pe Dan foarte bine, un om care nu se lasă bătut niciodată. Dacă va exista o șansă, va crede până în ultimul moment.

În cazul în care se va întoarce... Poate își dorește din vară, poate vrea și el o vacanță, poate vrea să formeze echipa din vară", a spus Bogdan Mara.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Cine e puștiul pe care mizează „Milanul din Banat” » Povestea emoționantă a tânărului fundaș curtat deja de formații din Superligă

„Te-ai simțit trădat?” » Adrian Mutu a dat cărțile pe față, la 6 zile de la despărțirea de CFR Cluj: „Nu vreau să mă mai întâlnesc NICIODATĂ cu el”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
tororosso
tororosso  •  09 Aprilie 2024, 19:41

O ciorbă re încălzită Dan Petrescu la CFR . Se jura că pleacă din țară dar nimeni nu îl ține la echipele de afară . Aici se dă cocoș dar omite un fapt bine știut și anume nu el a adus titlurile la CFR ci Dâncu și acoliții săi frații Kovacs . Începe circul și bocitul !

ccc23
ccc23  •  09 Aprilie 2024, 14:39

pff ce bine..mai stam linistiti o etapa fara sa fie circ si plangaceala…ca apoi vine domn Danut care e zero barat prin afara ..si incepe smiorcaiala si cerutul de penalty-uri

steaua.libera
steaua.libera  •  09 Aprilie 2024, 14:34

Numai cu gandul la bani e omul asta. Cred ca daca scapa 10 centi intr-un canal, ridica capacul canalului si scotoceste dupa ei. Ahtiat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează