FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, discurs INCENDIAR: „Toată țara vede cine trebuie să ia titlul! Nu ne vor campioni, s-au plictisit de CFR Cluj!”

Dan Petrescu a acuzat din nou arbitrajele din Liga 1
Dan Petrescu a acuzat din nou arbitrajele din Liga 1

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 22:56 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 11:20

Dan Petrescu, 52 de ani, tehnicianul lui CFR Cluj, a avut un discurs de-a dreptul incendiar după victoria cu Gaz Metan, scor 2-0: a acuzat din nou jocuri de culise în Liga 1!

Dan Petrescu susține că CFR Cluj e cea mai dezavantajată echipă din play-off și acuză rivala CS Universitatea Craiova că ar beneficia de arbitraje favorabile. 

Dan Petrescu: „Toată țara vede cine trebuie să ia campionatul!”

„Toată țara vede cine trebuie să ia campionatul. Cum e posibil ca Bîrsan să arbitreze cel mai tare meci al etapei? Pe mine m-a arbitrat de două ori Chivulete în play-off și m-a făcut praf de două ori. Azi am avut încă două penalty-uri neprimite și au fost și alte faze dubioase. 

Vreau să fim lăsați în pace de arbitri, dar nu suntem lăsați în pace! Am zis să tac, dar nu pot să tac. De departe, vă pot arăta cine e cea mai dezavantajată echipă din acest play-off. Cei de la Comisii vor decide ce e mai bine pentru Craiova. Dacă cei de la Craiova vor fi arbitrați așa, e imposibil să nu bată la Giurgiu și Botoșani! FCSB a avut două penalty-uri nedate cu Craiova, e posibil așa ceva? Nu ne vor campioni pentru că s-au plictisit de CFR Cluj!

Eu nu mă aștept ca cei de la Craiova să se mai împiedice, sunt foarte puternici din toate punctele de vedere. Avem un meci extraordinar de greu cu FCSB, unde noi nu prea am câștigat deloc. Cei de la FCSB vor evolua cu echipa cea mai bună echipă și vor dori să câștige”, a declarat Dan Petrescu, la Look Sport. 

„Ştiam că nu vom avea un meci uşor, cu toate că le-au lipsit foarte mulţi jucători. Aţi văzut ce înseamnă să vrei şi să poţi să alergi, chiar ne-au pus probleme. E bine că am reuşit să marcăm, după care s-a văzut o linişte în jocul nostru. Am ţinut mai mult mingea. Sunt importante cele 3 puncte, pentru că simţeam o presiune destul de mare. În momentul când vom pierde puncte, ne vom îndepărta tot mai mult de Craiova. 

Am avut 4 puncte avans după pandemie, nu am ştiut să gestionăm bine situaţia şi uitaţi unde s-a ajuns. Se vede o viteză în minus, pentru că nu e uşor să stai două luni acasă. Şi fără spectatori nu e la fel. Oricât te-ai concentra, oricât vrei, câteodată ai impresia că e meci amical. 

Totul depinde de noi, pentru că dacă vom câştiga toate meciurile, vom termina pe primul loc. E bine că încă depindem de noi şi sperăm să ajungem până la ultimul joc cu ei, iar acolo va fi care pe care” 

Ciprian Deac, CFR

„Mă aşteptam la un meci foarte greu cu Gaz Metan, dar, după ce am înscris, jocul a curs foarte bine. Am avut puţine emoţii până la final. A fost o perioadă foarte grea, de mult n-am mai trecut prin asta. După ce am pierdut cu Craiova, am căzut psihic, apoi a venit meciul de la Giurgiu şi am fost egalaţi pe final”
Adrian Păun, CFR

Clasament play-off Liga 1: 

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj - Gaz Metan 2-0. „Dan Petrescu trebuia eliminat!” » Verdictul lui Cristi Balaj după o nouă criză de nervi a „Bursucului”

CFR CLUJ - GAZ METAN 2-0. Să vină FCSB! Campioana se impune contra unei echipe dezintegrate și revine la un punct în spatele Craiovei » Clasamentul actualizat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (109)
133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  14 Iulie 2020, 19:10

Va mai amintiti de meciul ala cu Avram la centru cand Deac se arunca peste Fereira ,se agata de *** si fara sa apuce sa intre in careu a dat 11m?!? Asa arbitri vor cei de la CuFu Re.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  14 Iulie 2020, 18:58

Dane presiune ,presiune ,dar vezi sa nu explodezi si reversi peste gloria de fotbalist murdaria data de nerusinare, nesimtire, disperare, nesportivitate, necolegialitate cu alti antrenori. Pacat iubirea de altadata ca fotbalist se diluiaza in comortamentul de acum nu numai din ultimul discurs.

pittt
pittt  •  14 Iulie 2020, 18:44
Postat de Alice Popa pe 14 Iulie 2020, 08:37

Nu e bine sa ajungem ca Italia, unde Juventus castiga de vreo zece ani titlul, sau ca in Franta, Spania, Germania, unde aceleasi grupari se bat la titlu an de an. La noi se practica rotatia cadrelor. Si a campioannelor!! In ultimii ani au castigat Otelul, Viitorul Astra si CFR Cluj. Ardelenii au gresit castigand de doua ori. Ajunge!!! Sa mai lase si pe altii!! Sa stea cuminti in banca lor si sa-si astepte randul, conform planificarii!!!

Nu e gresit, oamenii au platit corect de doua ori, au castigat de doua ori altfel arbitrul nu-l lasa pe Camora sa bata penalty impreuna cu Gustavo iar CFR nu mai lua titlul

Vezi toate comentariile (109)
Comentează