FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 0-2

Dan Petrescu e la un pas de titlu, dar e nemulțumit după victoria de la Giurgiu: "Sunt foarte supărat, acest lucru mă îngrijorează"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 23:24

Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj, a vorbit despre succesul reușit de echipa sa pe terenul Astrei Giurgiu, 2-0.

"Titlul nu e rezolvat, FCSB mai are de disputat meciul de la Craiova. Noi vom avea un meci greu în ultima etapă (nr. cu Viitorul). Mă bucur pentru victoria din această seară, îi felicit pe jucători, dar nu mă gândesc încă la titlu. 

Era important să jucăm bine, am schimbat și sistemul de joc, a trebuit să riscăm, altfel nu era foarte greu. Sunt foarte supărat că n-am marcat și al treilea gol. Pentru acest lucru sunt foarte îngrijorat.

A fost o săptămână grea și urmează una și mai grea. E o presiune mare, un stres foarte mare, dar e bine că trăim aceste lucrurui, orice jucător și-ar dori asta. Mai avem doar un meci și sperăm că vom reuși să aducem campionatul la Cluj. 

Ne așteaptă un meci foarte greu în ultima etapă cu Viitorul, sunt sigur de asta. Mă gândesc doar la acel meci, nu la și ce va fi după aceea", a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport.

 

clasament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
gilos
gilos  •  14 Mai 2018, 14:16

Bravo Dane ! Mult succes cu Viitorul !

magic4ever
magic4ever  •  14 Mai 2018, 12:21
Postat de lira pe 14 Mai 2018, 09:50

Asistam la meciuri mizerabile cu jucatori care se vand , poate nu pentru bani ci doar din ura fata de alte echipe . Astra a facut greseala sa arate ca stie fotbal in ultimile partide , iar cu CFR , ce a fost acolo ? Insasi patronul Astrea a luat foc ! OK . Vin cupele europene si iar ne dau o caruta de goluri , echipe din price colt al Europei. Din lipsa de valoare si mizerii , pe fata la TV. Asta oare meritam noi, cei care speram in sport profesionist de calitate ! Si asta in fiecare editie de campionat. Burleanu , nu vede , nu stie si are mereu raspunsul pregatit.

Cu CFR nu a miscat Astra pentru ca clujenii sunt asezati foarte bine in teren, au cel mai omogen lot, au de departe cea mai buna aparare din campionat si cel mai bun antrenor..din cauza asta nu a miscat Astra, sa iei pastile daca visezi doar blaturi...FCSB a facut blaturi la greu cu prietenii de la Botosani...si nu uita de omeniile din trecut cu Viitorul...

magic4ever
magic4ever  •  14 Mai 2018, 12:18
Postat de maistor_kokir pe 13 Mai 2018, 23:53

cfr e campioana , insa doar printr-un miracol ar putea ajunge in champions league, de fapt e putin probabil sa ajunga macar in europa league, nici fcsb n-ar fi avut sanse mult mai mari, ci poate doar un coeficient ceva mai bun ,oricum nici ala nu f mare ...

CFR are sanse sa ajunga in UCL, este o echipa solida, nu o adunatura de "perle" ca la FCSB si are un antrenor de top care nu este marioneta patronului...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează