FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Dan Petrescu: "Steaua nu este favorită la titlu"

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

 

Dan Petrescu, antrenorul formaţiei Kuban Krasnodar, a declarat că Unirea Urziceni poate face o figură bună şi în acest sezon, în Europa.

"Toată lumea crede că Zenit e favorită, dar sunt de părere că Unirea poate surprinde şi în acest an pentru că au nişte jucători excepţionali. Am vorbit cu Mihai Stoica şi cu căpitanul echipei, prin mesaje. În rest, nu mi se pare normal să ţin legătura cu ei, mai ales că se fac speculaţii", a declarat Dan Petrescu.

Fostul internaţional român nu crede că Steaua are şanse la titlu în acest an, favoritele sale rămînînd CFR, Unirea şi Vaslui.

"CFR, Unirea şi Vaslui rămîn favoritele mele. Nu cred că Steaua are vreo şansă la titlu, în acest moment nu este o echipă omogenă. Eu sper ca Unirea sau Steaua să ia titlul, dar trebuie să şi poată", a adăugat Dan Petrescu

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
adry89tj
adry89tj  •  28 Iulie 2010, 00:25

dute in morti mati de rapidist!!!! sper sa nu ajungi vreodata antrenor la steaua!!!dute pupa stema lu rapid in morti tai de cacat!!!!

milirom76
milirom76  •  27 Iulie 2010, 19:47

Si eu sper sa promovezi in liga 1 din Rusia cand o lua Steaua campionatul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează