FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu a anunțat noile prime de titlu și de Europa la Rapid, după ce a discutat cu jucătorii

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 13:27 / Actualizat marti, 19 martie 2024 14:09

Acționarii Rapidului au discutat cu jucătorii și au decis schimbarea sistemului de premiere în play-off, renunțându-se la bonusurile per punct(e) câștigate.

Rapidul a plecat cu stângul în play-off, 1-2 cu Farul acasă, și a rămas la 7 puncte în spatele liderului FCSB. Totuși, în Giulești, titlul rămâne obiectivul principal al sezonului în curs.

Poate pierde Sepsi la „masa verde” din cauza lui Matei? Specialistul dă un verdict categoric!
MATEI, DEPISTAT POZITIV
Poate pierde Sepsi la „masa verde” din cauza lui Matei? Specialistul dă un verdict categoric!

Acționarii clubului au stat de vorbă cu jucătorii și s-a decis schimbarea sistemului de premiere, care până acum prevedea bonusuri per punct câștigat.

În acest sens, s-au stabilit o primă consistentă pentru câștigarea campionatului, 500.000 de euro, și una pentru calificarea în cupele europene, cifrată la 300.000 de euro.

Dan Șucu: „Putem să le promitem jucătorilor”

„Am stabilit noul sistem de premiere pentru Rapid în această fază a competiției. Bineînțeles, mă refer la play-off. Colegii mei, Victor și președintele Nico, au discutat cu băieții și au căzut de acord să nu mai fie recompensate punctele.

Da, să nu mai mergem cu prime per meci. Vor fi doar prime de obiectiv, așa cum este normal în această fază. Pot să vă anunț că pentru calificarea în cupele europene, tot staff-ul împreună cu fotbaliștii vor împărți suma netă de 300.000 de euro.

Iar dacă vom câștiga titlul, prima de campionat va fi de 500.000 de euro. Net, bineînțeles. Dacă vom lua titlul, ne vom gândi în funcție și de partide, în funcție și de spectatorii care vor veni, cum se vor umple stadioanele, dacă putem să mai suplimentăm această sumă de 500.000 de euro

În acest moment, putem să le promitem băieților că vor primi jumătate de milion de euro dacă Rapidul va deveni campioana României. Până acum, am cheltuit peste 650.000 de euro net, repet, net, nu brut, pentru prime”, a dezvăluit Șucu, citat de fanatik.ro

Ce consideră Dan Șucu că-i mai important decât banii

Omul de afaceri pretinde că „suntem o conducere care ne dorim ca jucătorii noștri să fie motivați. Victor Angelescu și cu Daniel Nicolae fac tot posibilul și încearcă să aibă grijă de echipă, să le asigure absolut toate condițiile și întotdeauna au venit cu astfel de propuneri către mine, pe care eu le-am acceptat cu plăcere.

Sperăm din tot sufletul să luăm titlul de campioni, iar băieții să ia prima maximă și să ne bucurăm cu toții. Bineînțeles, fericirea de a câștiga campionatul va fi mult mai importantă decât banii”.

VIDEO. Cum a răspuns Bernd Storck acuzațiilor venite dinspre Rapid: „Stupid! Ștefănescu ar fi vrut să joace”

Ați mai putea citi:

„Joc singur în echipa asta, restul sunt «bullshit»!” » Juan Bauza, vedeta lui Mititelu, a răbufnit la Ploiești

Dezvăluie următorul transfer al lui Gigi Becali la FCSB: „Dacă nu l-a contactat deja...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
richter90210
richter90210  •  19 Martie 2024, 21:38

Nu sunt fan Rapid dar imi place foarte mult ideea asta. Pentru ca jucatorii - nu doar la Rapid, in general - sunt foarte bine platiti. Si atunci prime pentru ce? Cum zicea cineva in alt comentariu, bati FCSB si atat, iesi pe 5? E normal sa fie prime doar pentru obiectiv de aici in colo. Iar pana acum au fost prime pentru punct, si iarasi a fost ceva bine gandit, pentru ca fiecare punct a contat pentru a intra in playoff pe o pozitie cat mai buna.

1971Sibiu
1971Sibiu  •  19 Martie 2024, 18:57

Cei un "milion"de suporteri a lui Sucu cotizeaza 0,50€ si se aduna prima de campionat !!!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  19 Martie 2024, 18:10
Postat de atacama pe 19 Martie 2024, 14:24

NENEA SUCU SE CREDE GIGI BECALI.DIN FERICIRE ESTE FOARTE DEPARTE.

Amice, gândești mărunt...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează