FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Danciu-gol a fost SMURD » Mulţescu şi jucătorii de la Dinamo îl felicită pe atacantul cu 214 goluri în Liga 1

Faza ce-a declanșat apetitul ofensiv al
Faza ce-a declanșat apetitul ofensiv al "cîinilor" cu U Cluj: Dănciulescu, viclean, a obținut penalty-ul în duelul cu portarul advers

Articol de , - Publicat duminica, 25 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 24 august 2013 23:06

Dănciulescu, 36 de ani şi 8 luni, a creat penalty-ul din care a renăscut Dinamo cu U Cluj, scor 6-0, şi-a spart capul, a dat pasă decisivă cu călcîiul, dar încă nu se lipeşte la gol.

A revenit printre titulari şi a inventat un penalty, în minutul 27, oferind şansa "cîinilor" de a transforma meciul cu U Cluj într-o defilare. Ionel Dănciulescu şi-a spart capul vineri seară, a tras echipa după el într-o victorie cu 6-0 - prima la acest scor după 8 ani! -, a dat o pasă decisivă cu călcîiul, la reuşita lui Curtean, a ratat, ce-i drept spectaculos, însă nu s-a lipit la gol. Totuşi, colegii îl elogiază, iar Mulţescu se felicită că l-a introdus pe gazon.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

"A fost extraordinar. Dănciulescu este o legendă, se vede asta. Mai avem nevoie de el, măcar pînă la vară, apoi poate fi ori antrenor secund, ori oficial, la club sau la LPF. Tinerii pot învăţa de la el", a comentat Luchin.

"Ne-a impulsionat pe toţi, a fost modelul pe care l-am urmat", a spus şi Dragoş Grigore. "Mă face să mă autodepăşesc", a zis şi puştiul Rotariu.

Antrenorul a dezvăluit la DigiSport că Dănciulescu se mai află la club doar datorită lui: "De-aia l-am păstrat, cînd au fost contestatari ce îi cereau să plece. Şi acum, cînd au cerut la fel, am zis să rămînă. Dănciulescu e util şi cu un sfat, şi cu relaţia cu vestiarul".

"Dănciulescu face parte din lotul lui Dinamo. Are 37 de ani, începe să-şi pregătească viitorul, se gîndeşte şi la antrenorat, este lăudabil" (Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo)

584321-marcatori-dinamo.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Grigore, dorit de Verona
Hellas Verona, nou promovată în Serie A, îl urmăreşte de mai bine de-o lună pe Dragoş Grigore, 26 de ani, iar vineri seară, oficiali ai italienilor au vizionat meciul. Fundaşul a executat cele două penalty-uri ale echipei, iar peninsularii vor face luni o ofertă în vederea transferului. Verona este pregătită de Andrea Mandorlini, fostul tehnician al lui CFR Cluj, şi l-a mai vrut în urmă cu 7 săptămîni şi pe Nica, ajuns la Atalanta. Dinamo ar vrea 700.000 de euro pe Grigore.

"Tinereţea ne-a trădat"
Mulţescu, căruia i se căutau deja înlocuitori, în secret, Ionuţ Chirilă şi Vasile Miriuţă disputîndu-şi funcţia, a primit credit. "Au fost multe comentarii, insinuări, provocări, îmi văd de treabă şi merg înainte. În fiecare meci am avut ocazii, dar tinereţea ne-a trădat, uneori. Avem nevoie de jucători cu mare experienţă, ca Danciu, Elton sau Boubacar, care nu se clatină în momentele grele de început", a spus tehnicianul.

Clau-gol, Il Luce şi "Bursucul"
Dinamo pleacă într-un stagiu montan, marţi, la Poiana Braşov, iar sîmbătă are stabilit un amical la Rîmnicu Vîlcea, contra echipei din localitate, pregătită de Claudiu Niculescu. Pentru 7 septembrie sînt discuţii avansate în vederea unui patrulater de lux în Ştefan cel Mare. "Cîinii" ar urma să joace împotriva lui Şahtior Doneţk, echipa lui Mircea Lucescu, iar Dinamo Moscova, formaţia lui Dan Petrescu, să evolueze împotriva Concordiei Chiajna.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1745flo
1745flo  •  26 August 2013, 16:03

daca E Apostol il compara pe Danciu cu "Serviciu Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare" inseamna ca este noul geniu al Carpatilor, ... sau de aiurea, al ziaristicii si literaturii!

mihaitanase
mihaitanase  •  26 August 2013, 07:49

DE CE N-A BATUT DANCIULESCU PENALTIURILE ? PUTEA SA-L BATA MACAR PE AL DOILEA .

fangigi
fangigi  •  26 August 2013, 01:11

Daaaaaa, primul meci mai reusit de Danciulescu din 2007 incoace! Dar sa vedeti ala din 2020!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close