FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Danciu-gol e un team manager furios! Atacă arbitrajul lui Cătălin Popa

Articol de - Publicat duminica, 01 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 decembrie 2013 18:20

Ionel Dănciulescu şi-a luat în serios rolul de conducător al clubului din Ştefan cel Mare, team-managerul "cîinilor" criticînd pentru gsp.ro arbitrajul piteşteanului Cătălin Popa în meciul cu Săgeata Năvodari (1-0), de sîmbătă:.

"Nu se mai poate continua pe această linie, situaţia nu mai poate fi tolerată. Şi la Constanţa am avut două penalty-uri neacordate, plus cartonaşe galbene gratuite la Matei şi la Grigore, plus un al doilea avertisment neacordat la Tigoianu.

Toate deciziile arbitrului au fost doar contra lui Dinamo. Noi, cei de la club, am tăcut, pentru că nu ne place scandalul, dar nu mai rezistăm! Vom face un memoriu împotriva arbitrului Cătălin Popa.

Sîntem în reconstrucţie şi ne dorim ca fotbalul să se joace doar pe teren, aşa că nu avem cum să fim de acord ca arbitrul să greşească doar împotriva noastră. Nu vrem ca jucătorii să se certe cu arbitrii sau să se concentreze pe astfel de probleme. Noi nu cerem ca arbitrii să ne avantajeze, cerem doar să fie corecţi".

"Sper că n-a fost intenţie!"
Încă fotbalist în activitate, Danciu-gol a mai afirmat: "Sponsorii vor fugi de fotbal dacă arbitrajele nu sînt corecte, oamenii cu bani nu vor să intre în mocirlă, să fie furaţi pe banii lor. În plus, îndepărtăm spectatorii de la stadion, îi ţinem departe de fotbal, iar fără ei, nu există acest fenomen.

Cum eu am respectat arbitrii şi jucătorii de fotbal şi eu, în noua mea calitate, cer să fim respectaţi noi, Dinamo, ca echipă! Sper ca acele greşeli să nu fi fost intenţionate. La următoarele erori vom ieşi şi noi să ne apărăm agresiv".

"Să nu uităm că nu ni s-a acordat un penalty cu CFR, iar lui Ţucudean i s-a anulat un gol perfect valabil cu Mediaşul! Sperăm că sînt erori umane, dar prea se repetă, numai împotriva noastră"
Ionel Dănciulescu, team manager Dinamo

"Cătălin Popa este arbitrul care nu ne-a dat un penalty evident în primăvară, pe Naţional Arena, iar Dinamo a făcut doar o remiză cu U Cluj"
Ionel Dănciulescu, team manager Dinamo

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (37)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Decembrie 2013, 21:53

E o rusine sa acuzi arbitrajul dupa un astfel de joc! Daca arbitrajul ar fi fost impecabil, Curtean si ai lui ar fi aratat a fotbalisti si nu a cizme?! Pe neispravitii care imbraca acum tricoul dinamovist i-as pune sa aduca bani de acasa ca sa mai joace la Dinamo! Nu le e rusine?! Niste nesimtiti! Si tu, Danciule! Nu ti-e rusine?! Asta e fotbal? Ce mama zmeului faceti la antrenamente? Ar trebui sa fiti fugariti prin oras cu ciomegele! Ciocul mic, la cum jucati, sa va ascundeti in gaura de sarpe!

scatman1
scatman1  •  01 Decembrie 2013, 19:44
Postat de enjoy.the.silence. pe 01 Decembrie 2013, 18:25

Pai hai sa stabilim de acum ca meciul e blat, Steaua va castiga cu ajutorul arbitrilor, nasul contra ii va da meciul finului reghe si gata. Sa ne putem uita linistiti la meci, fara sa mai fim nevoiti sa va citim tampeniile voastre zilnice!

ce tampenii ma..in campionat inca mai merge cu ciordeala si pungulitele magice ale lui regheee,dar in sampions league au maturat toti cu voi..RATATILOR!

scatman1
scatman1  •  01 Decembrie 2013, 19:41
Postat de regheblat.. pe 01 Decembrie 2013, 18:30

sa vedeti arbtraj in seara asta ........ ne-am obisnuit buboiul bolsevic

sa vedeti jaf in seara asta cu petroloul...fura ciobanii la greuuuu

Vezi toate comentariile (37)
Comentează