FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UNIREA URZICENI 3-1

Dănciulescu a fost calmat de şefi: "Criticile nu îţi anulează valoarea!"

Dănciulescu a marcat de cinci ori în acest sezon, în Liga 1, trei dintre reuşitele sale fiind în 2011 Foto: Alex Nicodim
Dănciulescu a marcat de cinci ori în acest sezon, în Liga 1, trei dintre reuşitele sale fiind în 2011 Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2011 23:13

Nicolae Badea îl sfătuieşte pe Dănciulescu să nu mai pună la suflet vocile contestatarilor: "Ar trebui să te întărească şi să te motiveze şi mai mult!"

Dinamo a cîştigat cu Unirea Urziceni (3-1), dar bucuria victoriei nu a fost trăită şi de Ionel Dănciulescu. Vîrful de 34 de ani a marcat cu ialomiţenii, a ajuns la 192 de goluri în Liga 1, însă e foarte supărat. "Mereu cînd pierdem, eu sînt scos ţap ispăşitor, m-am săturat! Dacă există vreun interes să joace alţii, să intre aceia!" a fost rezumatul discursului lui Danciu-gol, cu referire la criticile venite din interiorul, dar şi din afara clubului.

"Vor exista laude, dar şi critici"
Nicolae Badea, preşedintele CA al clubului din Ştefan cel Mare, a purtat o discuţie cu atacantul şi l-a reîncărcat psihic: "Dănciulescu este un jucător foarte valoros, iar experienţa şi maturitatea acumulate de-a lungul carierei sînt convins că îi permit să reţină atît criticile, cît şi laudele, pe care le-a primit de foarte multe ori. Cred că va avea parte şi de unele, şi de altele în continuare, însă nu trebuie să-l afecteze, ci să-l întărească şi mai tare şi să-l motiveze. De regulă, reacţiile critice sînt asumate de liderii echipei şi de banca tehnică. Asta nu înseamnă că este vorba de o contestare, de o anulare a valorii sale".


130 de goluri a reuşit Ionel Dănciulescu în tricoul lui Dinamo, fiind pe poziţia secundă în topul golgeterilor "cîinilor", după Dudu Georgescu (207)


"Să ne concentrăm doar pe muncă!"
Ionel Dănciulescu era ieri mult mai liniştit şi concetrat sută la sută la perioada imediat următoare, cînd Dinamo joacă împotriva Oţelului şi a Stelei. "Trebuie să ne dedicăm în întregime echipei, indiferent de poziţia din teren sau de minutele jucate. Urmează cinci-şase săptămîni de foc, avem meciuri aprige, o dată la trei zile, şi e o perioadă care va influenţa istoria viitoare a clubului, aşa că trebuie să ne concentrăm pe muncă", a spus atacantul. (Eduard Apostol)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  14 Aprilie 2011, 12:34

Nu vad de ce se supara Danciu. Un jucator in situatia lui, care pune interesele personale deasupra celor de grup, aduce prejudicii mari colegilor si echipei. E incet, reactioneaza tirziu, rateaza din situatii extrem de bune, etc. La felul in care se desfasoara lucrurile in retur, Dinamo a pierdut datorita lui Danciulescu puncte importante care acum poate le-ar fi permis inca sa mai spere la titlu. Cine il sustine crezind ca-i face un bine, mai mult ii dauneaza. Asa e cind echipele din liga lui Miti sint conduse de brutari si oieri. Cum sa avem fotbal profesionist cind "patronii" n-au habar de nimic? La Bayern conduc Höness, Rummenigge si Beckenbauer. E o deosebire, nu?

jumega
jumega  •  14 Aprilie 2011, 09:26
Postat de nsanyi23 pe 14 Aprilie 2011, 08:14

Cu Urziceni castiga toata lumea!Si Danciulescu ar trebui sa mearga in pensie!

Elmész az anyád

nsanyi23
nsanyi23  •  14 Aprilie 2011, 08:14

Cu Urziceni castiga toata lumea!Si Danciulescu ar trebui sa mearga in pensie!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează