FOTBAL  »  Superliga  »  GOLGETERUL ARE OFERTE DIN LIGA ADELANTE, DIN AZERBAIDJAN, DAR ŞI DIN LIGA I

Dănciulescu: "Am gîndit prea mult cu inima, acum a venit momentul să mai gîndesc şi cu capul"

Articol de - Publicat joi, 22 iulie 2010 00:00

Liber de contract după despărţirea de Hercules Alicante, Ionel Dănciulescu, 33 de ani, este un jucător vînat. Vînat de mai multe echipe interesate să achiziţioneze un golgeter pur-sînge chiar dacă "Danciu" împlineşte 34 de ani în decembrie. Cel mai constant fotbalist român din ultimul deceniu, "Corbu'" nu duce lipsă de oferte, dar mai aşteaptă cîteva zile ca să vadă încotro o apucă. A declarat în urmă cu cîteva momente pentru gsp.ro: "Văd că în fiecare zi sînt transferat la o altă echipă. Sincer şi fără modestie, am foarte multe propuneri, ceea ce înseamnă că mi-am făcut treaba bine acolo unde am fost. O să gîndesc de data aceasta şi cu mintea, am gîndit destul cu inima. Am impresari pe fraţii Becali, ei ştiu ce este mai bine pentru cariera mea. Nu mai sînt un puşti, aşa că trebuie să cîntăresc foarte atent viitoarea oportunitate".

Din Liga Adelante, Dănciulescu este vizat de Cartagena, Rayo Vallecano şi Cordoba, din Azerbaidjan e vizat pentru un transfer la echipa lui Rednic, Kazar Lankaran, în timp ce din Liga I a primit oferte de la CFR Cluj, Poli Timişoara, U Craiova, iar în ultimele două zile de la Dinamo şi de la U Cluj.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dinamo4ever_dinamo4life
dinamo4ever_dinamo4life  •  22 Iulie 2010, 22:54

si noi ne pisham pe voi ..mu333 fraiere ...danciu hai aksa :X:X:X

manuz09
manuz09  •  22 Iulie 2010, 21:38

fratilor omu este profesionist!!!joaca unde este platit!!!care v-a dati cu parerea sunteti vai de capu vostru!!!

ill7ven
ill7ven  •  22 Iulie 2010, 18:35

Daca merge la Dinamo prinde echipa la fel ca Niculescu, nu inseamna ca nu mai e caine jucand in alta parte. :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează