FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu i-a făcut anti-reclamă lui Adrian Cristea: "E curvar şi beţiv!"

Articol de - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Surse din cadrul clubului susţin că Hercules Alicante l-a întrebat pe Dănciulescu de "Prinţ", iar acesta l-a făcut praf pe mijlocaş în faţa lui Esteban Vigo.

Un nou subiect de scandal în birourile din Ştefan cel Mare şi în vestiarul "cîinilor" a pornit tocmai de la unul dintre simbolurile dinamoviste, Ionel Dănciulescu.

Hercules Alicante, echipă cu care "Danciu" tocmai a promovat în Primera Division, s-a interesat de posibilitatea transferului lui Adrian Cristea. Dar totul a picat după ce Esteban Vigo a cerut informaţii de la Ionel Dănciulescu şi de la soţia acestuia, Mihaela. De ce? Surse din cadrul clubului susţin că atacantul de 33 de ani l-a făcut praf pe Adrian Cristea: "I-a spus lui Esteban că Prinţul e curvar şi beţiv şi că apare zilnic în ziarele de scandal, că nu are viteză şi că nu face faza defensivă. I-a recomandat de fapt să nu-l aducă la Hercules. De ce a făcut asta, nu ştie nimeni, mai ales că se dădea prieten cu restul jucătorilor".

Şefii sînt iritaţi că astfel au pierdut şansa de a-l vinde pe "Prinţ", iar informaţia a ajuns şi la urechile fotbaliştilor, care s-au supărat rău pe Danciu-gol. "De multe ori au apărut informaţii în ziarele de scandal de la el. Fotbaliştii i le povesteau amical şi apoi apăreau în presă, a fost o discuţie urîtă pe această temă la finalul campionatului. Nici cu Claudiu Niculescu nu mai e în relaţii bune pentru că l-a vorbit pe la spate!", a povestit o sursă a Gazetei.

1 milion de euro ar fi putut încasa Dinamo de la Hercules pentru Adrian Cristea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sangerica
sangerica  •  02 Iulie 2010, 13:40

astia de la GSP nu au ce face mah decat sa vorbeasca aiurea de unde drac stiti voi ce vorbesc aia pe la spate incredibili de penali sunteti si mai este o vorba grea acolo "simbolurile" nu a fost si nici nu va fi vrodata danciulescu un simbol al lui dinamo .. poate ca este simbolul vostru dar in niciun caz al lui dinamo...

aloys_
aloys_  •  02 Iulie 2010, 01:00

RESPECT DANCIULESCU!!!... NORMAL, NU VOIA OMUL SA SE FACA DE RAS CU RATATUL DE cristea!!! NICI C. NICULESCU NU MAI ARE FATA DE DINAMO, SI ASTA DE VREO 3 ANI... A FOST BUN, DAR NU MAI POATE ACUM.

ultras_forever
ultras_forever  •  01 Iulie 2010, 04:31

a spuns un mare adevar..."printul" este un ratat indolent..el are gandul la femei si la baruri nu la fotbal..bv danciule..respect! adevarul doare printule?? hahaha ce ma bucur..la u cluj cu tine desi imi pare rau de tine ca acolo baietii aia te incing daca faci ce faceai la noi aiai nu glumesc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează