FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu nu se lasă impresionat de rezultatele ultimului sondaj al suporterilor: ”Un dinamovist valorează cît 8 fani ai altora”

Galeria lui Dinamo a impresionat mai ales prin coregrafiile 3D
Galeria lui Dinamo a impresionat mai ales prin coregrafiile 3D

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2016 00:00

Dănciulescu a comentat ultimul sondaj în privința simpatiilor față de echipele de fotbal.

Cel mai recent sondaj realizat în privința simpatiilor față de cluburile de fotbal a născut controverse. Rezultatele au fost oferite de Centrul de Studii și Cercetări Infopolitic: Steaua 49%, Dinamo 11%, Craiova și CFR Cluj cîte 6%, Rapid 3%, Astra 1%.

Directorul sportiv al "cîinilor", Ionel Dănciulescu, multiplu campion cu Steaua, nu doar cu Dinamo, a declarat pentru Gazeta Sporturilor:

"Eu știu ce sînt și cum sînt suporterii noștri, ai «cîinilor», nu mă interesează alte cifre, după 16 ani dedicați clubului. Un dinamovist valorează cît 8 fani ai altora! Dinamo n-a dispărut datorită lui Ionuț Negoiță și a oamenilor simpli care au fost necondiționat alături de echipă. Suporterii noștri sînt directori de bănci, sînt avocați, sînt doctori sau profesori, oameni de afaceri sau consultanți IT, sînt oameni simpli, dar cu carte, cu inteligență peste medie! Eu nu vorbesc de simpatizanții altor formații, îi respect pe toți, vorbesc doar de cei ai lui Dinamo".

"Cred că acest sondaj s-a făcut doar în Drumul Taberei, altfel nu-mi pot explica rezultatele lui!"
Claudiu Niculescu, ex-atacant Dinamo

5 posturisînt trecute în dreptul lui Dănciulescu în cei 16 ani petrecuți în Ștefan cel Mare: fotbalist, antrenor principal, manager general, director sportiv și administrator al clubului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
773564036075175
Constantin Sorin Gheorghe  •  14 Februarie 2016, 16:37

Mare "sondaj" he he he. Ca sa se pupe unii in oglinda

seyyku
seyyku  •  14 Februarie 2016, 13:32

deci au fost intrebati morti si babele ca alti nu prea vad sa tina cu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

protech
protech  •  13 Februarie 2016, 21:34
Postat de 1745flo pe 12 Februarie 2016, 20:02

1. Adu-ti aminte. 2. Sa fi sprijinit. 3. Pt ca capotasesi( e o cacofonie inacceptabila) Deoarece intr-o singura fraza ai facut trei greseli gramaticale, e de preferat sa-i lasi in pace pe cei cu Bacalaureatul luat in provincie! E foarte probabil ca ei sa scrie mai corect decat tine!

gogule, danciu de la Dinamo a plecat si daca tu nu stii sa scrii corect, cum poti sa te dai zmeu? ai intarit ideea expusa de danciu, 1 caine face cat 8 ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează