FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, 20:20, ANTENA 1/GSP TV ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Dănciulescu vrea să distrugă ghinionul cu Braşov: ”Nu avem amintiri plăcute cu ei. Mergem să cîştigăm”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 11:24

Ionel Dănciulescu, jucătorul celor de la Dinamo, a prefaţat meciul pe care formaţia din Ştefan cel Mare îl va juca în deplasarea de la Braşov (20:20, Antena 1/GSP TV, liveVIDEO şi liveTEXT pe GSP.RO).

"Ne aşteaptă o partidă foarte grea. În ultimul timp împotriva Braşovului nu am avut rezultate foarte bune. Adversarul din etapa aceasta nu este într-o situaţie foarte bună, pentru că nu au scăpat de grijile retrogradării, dar o dată cu schimbarea  de antrenor, am văzut că au jucat destul de bine împotriva lui U Cluj, în ultima partidă”, a explicat Dănciulescu, la DolceSport.

”Ionuţ Badea cred că a reuşit să umble puţin la moralul lor. Noi avem cîţiva accidentaţi, suspendaţi, nu va fi un meci uşor, dar mergem să cîştigăm. Dacă pierdem, iar o să cădem pe locul 3", a afirmat dinamovistul.

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ionut.07
ionut.07  •  27 Aprilie 2012, 11:37

Desi vom avea un meci greu, sper sa castigam si sa ne consolidam prima pozitia. Daca vom continua sa jucam pe aceeasi linie avuta odata cu sosirea lui Bonetti, cred ca vom castiga. Hai DINAMO!!!!

ionut.07
ionut.07  •  27 Aprilie 2012, 11:35
Postat de mbogdan80 pe 27 Aprilie 2012, 11:30

Cristi Borcea: Da zi-i, mă', să nu-mi dea un 11 metri şi mie, ăsta, mă', bulan...Băi al şaselea 11 metri în patru jocuri! Poţi să-ţi imaginezi. Vasile Avram: Te-am pupat! Step by step! Step by step. Cristi Borcea: Da... Vasile Avram: Da. Cristi Borcea: Bine, hai! Vasile Avram: Bine! Hai, vorbim! Mai vorbim. Cristi Borcea: Deci, câte, câte-ţi trebuiesc? Câte-ţi trebuie, zi? Vasile Avram: Păi...câte poţi! Nu contează acuma, că o să le duc acolo. Că, na, tu ştii cum...

N-ai dat-o toata, mai ai o parte. Si dupa aceea sa dai si convorbirea telefonica avuta de Becali in cazul valiza. Vad ca vrei sa faci curat in fotbalul romanesc. Trebuia sa fi inceput cu Becali si-apoi cu Borcea. Da' nu-i nimic. Daca ne scapi fotbalul romanesc de cei, este foarte bine.

terminatorul2
terminatorul2  •  27 Aprilie 2012, 11:31
Postat de ionutgabriel94 pe 27 Aprilie 2012, 11:19

Haideti baieti sa castigam , si sa vina titlul 19 :X Cainii rosii danseaza / Cainii rosii se distreaza !

Sa vina titlul nr 24 !!!!! FORTA STEAUA !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează