FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CORONA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT, LIVETEXT PE GSP.RO

Dani Coman e convins că Astra va lupta pentru titlu: "Ne-o dăm cu Steaua pînă la final"

Articol de - Publicat vineri, 21 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 februarie 2014 11:19

Giurgiuvenii sînt convinşi că vor învinge azi ultima clasată şi că se vor bate la titlu pînă în ultima etapă cu trupa lui Reghecampf.

Astra vrea să ţină ritmul cu Steaua, iar prima bătălie o va da în această seară, contra "lanternei roşii", Corona. Daniel Isăilă spune că abia aşteaptă meciul de astăzi: "Există o nerăbdare la echipă, sîntem dornici să se reia campionatului. Nu cred că există emoţii, dar trebuie să ne demonstrăm valoarea pe care o avem pe teren, în fiecare meci. Nu ştiu dacă sîntem mai puternici, dar cu siguranţă ne vom ţine tari pînă la final. Ne dorim performanţă, avem foame, dorinţa de a ne afirma şi cred că este un atu pentru noi".

În schimb, Dani Coman crede că pe giurgiuveni îi va aştepta un meci greu: "Nu cred că va fi mai uşor, din contră, va fi mult mai greu, pentru că vor veni să ţină de 0-0. Şi va fi foarte dificil pentru noi să îi desfacem. Vom lupta cu Steaua pînă la final şi sînt convins că se vor mai pierde puncte. Important e ca noi să nu facem deloc paşi greşiţi", a zis Dănuţ Coman.

"Trebuie să facem un retur de excepţie ca să mai putem spera că ne vom salva de la retrogradare! La Giurgiu vom merge clar să ne apărăm, chiar dacă nu-mi place stilul defensiv" ( Ionel Gane, antrenor Corona Braşov)

"Eu cred că echipa noastră e mai bună decît în tur. Trebuie să confirme nou-veniţii. Cred că cel mai repede va confirma Iorga. Papp nu e nici un dubiu că va fi titular!" ( Ioan Niculae, patron Astra)

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1

"Sîntem mai puternici"
CFR CLUJ. Ricardo Cadu e convins că echipa sa va învinge pe FC Vaslui în meciul de duminică: "Jucăm acasă, trebuie să cîştigăm pentru că vrem să terminăm cît mai sus în clasament. Ei sînt mai slabi fără Sînmărtean, iar noi sîntem mai puternici decît în tur. Miriuţă este un antrenor tînăr, foarte bun, care ştie să îşi motiveze echipa".

Plîng după Eric
PANDURII. Gorjenii speră să obţină mîine prima victorie din istorie la Galaţi. "Îmi doresc foarte mult să prindem un loc de cupele europene şi nu mă tem deloc de cei de la Oţelul. Chiar dacă au făcut transferuri importante, mergem să-i batem. Acum vom avea şi un mic dezavantaj pentru că am rămas fără Eric, dar vom munci mai mult în acest retur", a declarat Paul Anton.

"Nu ne predăm cu Petrolul"
FC BRAŞOV. Cornel Ţălnar nu se gîndeşte să piardă meciul contra Petrolului de duminică seară: "Vom avea un meci foarte greu, vine o echipă foarte bine pusă la punct, cu jucători de mare valoare. Prin venirea lui Mutu şi Zicu ei s-au întărit foarte mult, misiunea noastră este foarte grea, dar vrem să cîştigăm puncte. Noi jucăm cu drobul de sare deasupra capului şi trebuie să obţinem un rezultat cît mai bun, oricum nu ne vom preda!".

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (8)
dincolodenori
dincolodenori  •  21 Februarie 2014, 11:17

Ei as,,,noi stim ca tu ai vrut sa spui defapt ca " ne-o da Steaua pina la final"

catalin_2704
catalin_2704  •  21 Februarie 2014, 10:26

"Ne-o dăm cu Steaua pînă la final".....Danutzule...sa te speli la K>U>R.....ca asa e frumos..:))

chronic
chronic  •  21 Februarie 2014, 10:17

incep blaturile astrei. tineti-va bine

Vezi toate comentariile (8)
Comentează