FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dani Coman s-a plîns de starea gazonului: "Faceţi terenul dacă vreţi să luăm titlul!"

Mihai Roman a avut probleme cu terenul în meciul cu U Cluj
Mihai Roman a avut probleme cu terenul în meciul cu U Cluj

Articol de , - Publicat vineri, 09 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 martie 2012 19:23

Dani Coman acuză calitatea terenului din partida cu U Cluj şi cere rezolvarea gazonului pentru ca echipa să se bată în continuare la cîştigarea campionatului.

Considerat punctul forte al giuleştenilor la începutul acestui sezon, stadionul "Valentin Stănescu" începe să devină duşmanul fotbaliştilor alb-vişinii. Dani Coman a acuzat în termeni duri starea gazonului din meciul de debut şi crede că partidele de acasă nu vor mai constitui un avantaj în acest retur. "Sper să se rezolve problema terenului pentru că la meciul cu U Cluj nu puteam lega 3 pase. Ne va fi foarte greu să înscriem împotriva unei echipe care se apără tot meciul. Putem rata titlul din această cauză", s-a plîns titularul dintre buturile giuleştenilor.

Preşedintele Vali Caciureac a explicat pentru Gazetă de ce terenul de pe Giuleşti a avut de suferit în partida cu U Cluj: "Pentru că a fost foarte multă zăpadă am fost obligaţi să băgăm maşini şi terenul s-a tasat sub greutatea lor. Am lucrat însă foarte bine în aceste zile şi gazonul va arăta mult mai bine duminică"

"Terenul a fost împotriva noastră, am dus mingea în faţa porţii, dar am fost obligaţi mereu să facem o atingere în plus pentru a o controla, şi asta ne-a costat" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

75% a fost procentajul paselor reuşite ale rapidiştilor în meciul cu U Cluj. Media lor în acest campionat este 77%

50% a fost procentajul driblingurilor reuşite de giuleşteni cu U Cluj faţă de 60% cît era media lor pînă acum

INBOX:
- Răzvan Lucescu crede că meciurile cu echipele mici vor decide campioana în acest sezon şi anunţă un duel dificil cu Petrolul: "Echipele considerate mai mici vor pune mari probleme în acest retur. Formaţia care va suferi cele mai puţine eşecuri în astfel de partide se va impune la final. Va fi un meci de mare intensitate cu Petrolul".
- Dani Coman: "Nu mai putem pierde puncte în Giuleşti. Chiar dacă Petrolul va veni să ia cel puţin un punct după înfrîngerea cu Vaslui, noi nu ne mai permitem alt rezultat în afara victoriei, dacă mai dorim titlul"
- Cu ocazia zilei de 8 martie, jucătorii nu au efectuat unul dintre antrenamentele programate ieri, Răzvan Lucescu lăsîndu-i să petreacă mai mult timp cu soţiile sau prietenele.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
adarma
adarma  •  09 Martie 2012, 17:08

Coman vrea BANII!!!!!!!!! Poate sa joace si pe Maracana ca tot este BATA!

unurt1
unurt1  •  09 Martie 2012, 11:41

Comane, daca vrem sa luam titlu, trebuie sa pleci tu ! Esti un penibil gafeur care nu vrei sa ai rezerva, ca sa nu iti ia cineva locul! In plus, iei prima de aparitie desi esti titular garantat ! Comane, afara din Giulesti ! Esti o mizerie ! Ne patezi istoria !

valah.redandblue
valah.redandblue  •  09 Martie 2012, 11:20
Postat de bunicu pe 09 Martie 2012, 11:10

Astia dela Stina lui Becali la voi planeta e scufundata deja sinteti in liga 2 Steaua joaca un fotbal de 2 lei nu au reusit sa cistige inpotriva Rapidului de mai mult de 5 ani,au luat bataie si dela Rapid 2 in cupa ,vai de capul lor,ei nici nu stiu ce joaca asta e concluzia patronului.

V-am eliminat acolo unde a contat și nu în campionat. Cu mândrie o spun ca la acel meci de pomina, am fost în galeria stelei în Giulesti. Rand a inscris Bănel, pe stadionul s-a lăsat liniște. In rest respect Rapidul, are lot bun si joaca fotbal. In rest HAI NOROK .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează