FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dani Coman se amuză pe seama concurenţei pentru poarta Rapidului: "Toată ziua mă alerg cu Bornescu" :)

Articol de - Publicat luni, 31 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2011 23:44

Dani Coman trage tare la antrenamente pentru a prinde postul de titular în poarta Rapidului dar are timp să facă şi glume pe seama concurenţei cu Bornescu

Din cantonamentul giuleştenilor din Spania, de la Benidorm, portarul Rapidului, Dănuţ Coman, spune că în fiecare zi se aleargă cu Mircea Bornescu prin hotel în urma scandalului de titularizare. Cînd lasă gluma la o parte, Coman susţine că Rapid are şanse mari să cîştige campionatul, cu condiţia să prindă o zi bună şi cîştige la Galaţi în runda a 19-a.

- Dani, dacă ar începe mîine returul...
- Nu, nu, mai vreau în vacanţă! (rîde) Şi eu şi colegii mei sîntem pregătiţi! Tragem tare în acest turneu din Spania pentru fi în stare să depăşim orice situaţie imprevizibilă în retur.

- Aţi pierdut cu Rosenborg, urmează meciul cu Malmo!
- Cred că rezultatele din acest turneu nu contează foarte mult. Cea mai importantă este pregătirea pe care o facem. Trebuie să avem multe meciuri în picioare pentru că ne aşteaptă un retur greu.

- Cum te înţelegi cu Bornescu?
- A, în fiecare zi ne alergăm prin tot hotelul! (rîde) Nu am fost niciodată certat cu el. Tot timpul rîdeam de ceea ce apărea despre noi prin presă. Aoleu, stai! Acum se pregăteşte să mă fugărească el, trebuie să terminăm repede interviul! (rîde)

- Se simte revenirea lui Pancu?
- Pancone este un jucător important atît în teren, cît şi în afara lui. Ştie să motiveze jucătorii tineri, are experienţa necesară pentru a da sfaturi şi cred că ne va ajuta enorm în retur. Este un rapidist adevărat!

- Cum e cu Şumi la timonă?
- Este un antrenor tînăr, care îşi doreşte mai mult decît orice să cîştige campionatul şi sînt sigur că împreună putem să reuşim şi să facem treabă bună la Rapid. Cu siguranţă avem multe de învăţat de la Marius, chiar dacă uneori ne mai şi ceartă.

- Te gîndeşti deja la duelurile din campionat?
- Nu are rost să mă gîndesc acum la ele, m-aş stresa inutil. Acum avem acest turneu unde susţinem meciuri cu echipe bune, care ne vor pregăti pentru campionat.

- Are Rapid forţa să depăşească Oţelul în clasament?
- Trebuie să ne jucăm şansa. O să avem o deplasare grea la Galaţi şi sînt convins că vom putea cîştiga doar dacă vom fi în cea mai bună formă.


"Doar împreună putem lua campionatul, doar împreună putem ajunge în Liga Campionilor. Trebuie să fim o echipă!"
Dănuţ Coman, portar Rapid

"Fiecare meci din retur trebuie jucat ca o finală pe care trebuie să o cîştigăm însă în 90 de minute"
Dănuţ Coman, portar Rapid

6,00 este media notelor lui Dani Coman acordate în Gazeta Sporturilor

181 de meciuri are Dani Coman în Liga 1, de la debutul său în 1998

Emoţii cu Spadacio
Giuleştenii au stat în tensiune ieri. Mijlocaşul Juliano Spadacio a acuzat încontinuu dureri la picior după meciul cu Rosenborg şi devenise suspect de ruptură de menisc. Brazilianul a efectuat de urgenţă un RMN şi s-a dovedit că a fost vorba doar de o alarmă falsă.

CFR pregăteşte asaltul la Bozo şi Lazăr
Campioana e la pîndă în cazurile Vladimir Bozovici şi Costin Lazăr. Cum Rapid nu a reuşit să-i convingă pînă acum să semneze prelungirea acordurilor, CFR Cluj a pregătit un milion de euro pentru a-i avea din vară pe mijlocaşul central şi pe fundaşul stînga. Banii vor acoperi contractele jucătorilor, 250.000 de euro pe sezon, dar şi prime consistente de instalare.

Inbox:
- Giuleştenii vor mînca tort, din nou, astăzi. Ştefan Grigorie va fi sărbătorit, la fel ca Ezequias, în cantonament. Mijlocaşul împlineşte 29 de ani.
- Herea şi Spadacio au avut timp să "evadeze" din hotel pentru a se plimba pe faleză. "Ne simţim şi noi ca la Galaţi, lideri!", a glumit Herea.
- Pancu trage tare şi în afara antrenamentelor cu echipa. Jucătorul de 33 de ani aleargă pe plaja din Benidorm în fiecare zi.
- Fostul jucător al Rapidului, Mugurel Buga, îl laudă pe Dinu Gheorghe: "Ambiţia lui este să facă din nou performanţă cu Rapid şi să iasă cu fruntea sus la final".
- Preşedintele Oţelului, Marius Stan, se amuză pe seama meciului cu Rapid din campionat: "O să fie un adevărat spectacol, o să avem doar trei stîlpi de nocturnă".
- Rapidiştii vor juca următorul meci de la Copa del Sol, marţi, de la ora 14:00, împotriva suedezilor de la Malmo, cîştigătoarea campionatului în Suedia. Meciul va fi transmis de DolceSport şi livetext pe gsp.ro.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (5)
johnyy_fzr
johnyy_fzr  •  31 Ianuarie 2011, 12:40

coman e peste bornescu si sper sa fie titular returul asta...lumea uita ce a facut el pentru noi...bafta comane ;)

vera7kc
vera7kc  •  31 Ianuarie 2011, 11:19

bafta comane! si la Multi ani pt Stefan grigorie! sper sa va vad pe amandoi titulari din retur. Fortza Rapid!

valicena13
valicena13  •  31 Ianuarie 2011, 10:45

coman n-are sanse daca trece serios la munca si lasa glumele fata de altii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează