FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dani Iglesias abia așteaptă derby-urile cu FCSB din Superliga: „Suntem gata să jucăm împotriva oricui, suntem Dinamo!”

Dani Iglesias. 
Foto: Imago
Dani Iglesias. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 12:49 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 13:58

Mijlocașul lui Dinamo, Dani Iglesias (27 de ani), a analizat, astăzi, după ce a efectuat vizita medicală, viitorul sezon de Superliga, competiție în care alb-roșii vor juca din nou, după un sezon în Liga 2. 

Ofertă de 20 de milioane de euro pentru fotbalistul român: „Au refuzat-o. Vor 40!”
TRANSFER
Ofertă de 20 de milioane de euro pentru fotbalistul român: „Au refuzat-o. Vor 40!”

Dani Iglesias, declarații după vizita medicală făcută la Dinamo: „Abia aștept să joc în Liga 1”

„A fost o vacanță foarte scurtă, am fost 10 zile în Spania și acum m-am întors aici pentru vizita medicală. Suntem foarte fericiți că am promovat în prima ligă. Abia aștept să joc în Liga 1. 

Avem o lună să pregătim această nouă provocare, va fi greu, dar cred că ne vom descurca. Ne vom antrena, ne vom pregăti pentru primele meciuri, cred că va fi bine.

Obiectivul lui Dinamo? Nu știu, vom vedea cum arată echipa, cum se simt jucătorii, apoi putem vorbi despre obiective. E prea devreme să vorbim acum despre asta, vom vedea, sper să câștigăm cât mai multe meciuri și să terminăm cât mai sus în clasament.

Suntem gata să jucăm împotriva oricui, suntem Dinamo, știm ce înseamnă să joci pentru un club atât de mare, așa că trebuie să fim pregătiți să jucăm contra oricărei echipe din România.

Știm că e un nivel diferit față de Liga 2, dar simt că vom fi pregătiți când începe sezonul să jucăm contra oricui”, a declarat Dani Iglesias. 

Dani Iglesias, mijlocaș Dinamo: „Abia aștept să joc contra lui FCSB”

Dani Iglesias a vorbit apoi despre meciurile pe care Dinamo le va juca în compania unor formații rivale în Superliga. Dacă sezonul trecut „câinii roșii” s-au duelat cu CSA Steaua București, în următoarea stagiune Dinamo reia meciurile contra lui FCSB. 

„Știu despre rivalitatea cu celelalte echipe, știu despre derby-uri, am văzut multe videouri pe YouTube, abia aștept să joc contra lui FCSB, împotriva tuturor echipelor din prima ligă.

Visul meu e să joc cât mai multe meciuri pentru Dinamo aici, în prima ligă, să câștigăm cât mai multe meciuri și să terminăm cât de sus putem în clasament. Cred că va fi un sezon bun, ne vom pregăti pentru asta.

Când am venit aici sezonul trecut mi s-a zis că nu știu unde am venit, dar în final am promovat. Vom vedea ce va fi și în acest sezon”, a mai precizat ibericul. 

Dani Iglesias: „Ne simțim ca acasă pe «Arcul de Triumf»”

Întrebat despre stadionul pe care ar vrea să evolueze cu Dinamo în Liga 1, Dani Iglesias a spus că și-ar dori să continue să joace pe arena „Arcul de Triumf”, acolo unde dinamoviștii au disputat mai multe partide din Liga 2. 

„Arcul de Triumf a fost un stadion bun pentru noi în liga a doua, am câștigat multe meciuri acolo, ne simțim ca acasă și ne va fi bine acolo și în prima ligă. Sper să fie stadionul plin la fiecare meci. 

Așa a fost în liga a doua, de ce să nu fie și acum? Fanii vor fi alături de noi ca întotdeauna, cred că vor umple arena”, a spus acesta. 

Citește și:

A fost arestat săptămâna trecută! Ce urmează pentru Dorin Șerdean: „Asta este procedura”

E titular la Dinamo și abia așteaptă derby-urile din SuperLigă: „Ordinea e Steaua, apoi Rapid”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează